Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emekçilerin yüzyılı olacak!

Görele Sanayisinde esnaf ve

Görele Sanayisinde esnaf ve işçi hemşerileriyle bir araya gelerek kendilerinden destek isteyen Erener “Öncelikle işçinin ve emekçinin bayramı olan “1 Mayıs emek ve dayanışma Bayramını” kutluyorum. Emekleriyle kalkınmamızın en önemli köşe taşlarından olan esnaf ve işçilerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Türkiye’nin yüz yılında omuz omuza çalışmaya devam edeceklerini, tüm emekçilerimizin yüzünde her daim gülümseme olacağı, Türkiye Yüzyılının emekçilerinin yüzyılı olacağını ifade eden Erener sözlerini şöyle sürdürdü;

9 yıllık Belediye Başkanlığım döneminde işçi kardeşlerimizin her zaman yanında oldum. Onların haklarını korudum ve hiçbir zaman mağdur olmamalarını sağladım. Bu duygu ve düşünceler ile yine mecliste aynı şekilde haklarını savunacak, her zaman yanlarında olacağım.

İşçi ve emekçi kardeşlerimiz ile bu zamana kadar sırt sırta her zorlukların altından beraber kalktık. Şimdi de çok önemli bir seçime giriyoruz. 14 Mayıs günü kendilerinden destek istiyorum. İnşallah Türkiye’nin yeni Yüzyılını da sizlerle beraber inşa edeceğiz.

Görele Sanayi sitesi ziyaretinde yakın ilgi ve alakayla karşılanan Erener’e destek sözü veren ve her zaman destekçisi olduğunu söyleyen esnaflara söz veren Erener “Burada karşılaştığım samimiyeti asla unutmayacağım. Her zaman yanınızda olacağım” dedi.