Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dolgu alanındaki saha silbaştan!

Gemilerçekeği mevkiindeki dolgu alanına

Gemilerçekeği mevkiindeki dolgu alanına amatörler için futbol sahasının yapımı devam ediyor.
Daha önceki ölçülerin küçük olması nedeniyle gösterilen tepkiler üzerine, konuya Milletvekili Nurettin Canikli ilgi göstererek, yapılan uyarıları haklı bularak, sahanın ideal ölçülerde 105-68 ölçüsünde olması için ilgililere talimat vererek, sahanın yapımının yeni ölçülere göre yapılacak olmasını sağladı.
Şehrimizin ideal ölçülerde bir futbol sahasına kavuşacak olması amatör camiada sevinçle karşılanırken, sahanın şehirde olması da, amatör maçların eskiden olduğu gibi seyircili olarak oynanacak olması da memnunluk yarattı.
AMATÖR KULÜPLER FUTBOLCU YETİŞTİREBİLECEK
Dolgu alanına yapılacak olan ideal ölçülerde futbol sahası nedeniyle amatör kulüplerimizin oyuncu yetiştirme konusunda harekete geçecekleri ve ağırlık verecekleri bekleniyor.
YETKİLİLER DE NİZAMİ SAHA İÇİN MEMNUN
Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkanı Mehmet Güngör ile Futbol İl Temsilcisi Sinan Işık, yapılacak olan futbol sahasının ilimiz amatörüne bir canlılık getireceğini belirterek, “Şehirdeki bir sahada yapılacak maçlar, seyircilerin de büyük ilgisini çekecek ve daha kaliteli maçlar oynanmasına neden olacaktır diye düşünüyoruz” dediler.