Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dizdar, “MHP inandığı doğrulardan şaşmayacaktır”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanı İbrahim Dizdar, 1 Kasım seçimlerinde kendilerine destek olan seçmenlere teşekkür etti. “Türk milleti, önümüzdeki 4 yıllık süre zarfında, aziz varlığını temsil edecek vekillerini seçmek amacıyla bugün bir kez daha sandığa gitmiştir” diyen MHP İl Başkanı Dizdar, “Milliyetçi Hareket Partisi ise devlet ve iktidarın tüm imkanlarıyla mücadele ederek, dik duruşunu koruyarak, milli ve tarihi emanetlere sahip çıkarak, dahası tüm tuzakları bozarak, oy ve milletvekili sayısı itibariyle yeterli olmasa da TBMM’nde temsil edilme imkanına yeniden kavuşmuştur. Partimiz yalan korosuyla boğuşmuş, demokrasi tarihimizde eşine az rastlanır nitelikte teşekkül ettirilmiş kara propaganda ve algı operasyonlarıyla başa çıkmak durumunda kalmıştır” dedi.
“MHP İNANDIĞI DOĞRULARDAN SAPMAMIŞTIR”
7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçim’inden çıkan sonucu beğenmeyip dayatmalarla tekrar seçimin yolunu açan AKP zihniyetinin siyasi edep ve adabın yanında demokratik nezaketi de hiçe saydığını belirten İl Başkanı Dizdar, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin zayıflaması, kaybetmesi ve hatta baraja takılması maksadıyla siyasi tarihimize kara bir leke gibi geçecek her neviden saldırı icra edilmiştir. Buna rağmen köklü geçmişiyle; şerefli, imanlı, milli ve tavizsiz mensuplarıyla iç içe geçen ve kenetlenen partimiz zalimlerin yazdığı hükmü yırtıp atmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi ilkelerinden ödün vermeden, inandığı doğrulardan sapmadan yolunda kararlı ve emin adımlarla yürüyecektir. Bundan sonra doğru bildiklerimizi, doğru gördüklerimizi, tertemiz vicdanlarımızla, dürüst bir mizaçla, herhangi bir gönül kırgınlığı olmadan milletimizle paylaşmayı sürdüreceğiz. Şüphesiz önümüzdeki dönemde AKP’li iktidar yıllarının acı faturasına; buna göz yuman, buna destek veren, bunda payı bulunan herkes katlanmak durumunda kalacaktır. Bu itibarla sorumluluktan kaçmak mümkün değildir” ifadelerine yer verdi.
“TÜM TERTİPLERE RAĞMEN MHP AYAKTADIR”
Dizdar açıklamasında şunlara yer verdi; “26.Dönem Milletvekilliği Genel Seçiminde her türlü tertip ve taarruza rağmen, Türklüğün namus mücadelesinde yanımızda duran, ülkenin geleceği için tercihte bulunan muhterem vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Kıt imkânlarla varlık yokluk savaşı veren teşkilatımızın değerli yöneticilerine, milletvekili adaylarımıza ve aziz dava arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Allah son nefesimize kadar bizi ülkülerimizden, ilkelerimizden ve Türk milletine mensubiyet şuurundan ayırmasın.”