Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CUMHURİYET SEN ÇOK YAŞA! 

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yıl

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yıl dönümünü bugün kutluyoruz. Giresun’daki bayram kutlamaları önce Valilik önünde ardından Atatürk Stadında yapılacak.
Havanın yağışlı olması durumunda bayram kutlamaları 19 Eylül Kapalı Spor salonunda gerçekleşecek
Cumhuriyetimizin kurulununun92.yıl dönümü bugün tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de düzenlenecek olan törenlerle kutlanacak. Kutlamalar sabah saat 09’da Vali Hasan Karahan’ın makamda tebrikleri kabul etmesi  ile  başlayacak. Kutlamaların ardından saat 10’da Atatürk Stadında Vali, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından askeri birliklerin, öğrencilerin, resmi ve özel kuruluşlar ile halkın bayramını kutlayacaklar. Atatürk Stadındaki törenler İstiklal Marşının eşliğinde bayrağımız göndere çekilecek, Vali Hasan Karahan tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapılacak. Şiirler ve düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesi ile sürecek kutlamalar geçiş töreni ile sona erecek.
YAĞMUR OLURSA TÖRENLER SPOR SALONUNDA
Öte yandan havanın bugünde yağmurlu olması durumunda Cumhuriyet bayramı kutlama törenleri her okuldan 40’ar öğrencinin katılımı ile19 Eylül Spor Salonunda yapılacak. Bayram nedeni ile gece Giresun Kalesinden havai fişek gösterisi gerçekleştirilecek.