Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuk parkında kurt görüldüğü iddiası

– Karabük’te bulunan bir çocuk parkında kurt görüldüğü iddiası üzerine ekipler çalışma başlattı

- Karabük'te bulunan bir

KARABÜK (AA) – Karabük'te bulunan bir çocuk parkında yaralı olduğu tahmin edilen kurt görüldüğü iddiası üzerine ekiplerce çalışma başlatıldı.

Karabük Mahallesi'nde bir çocuk parkında görülen kurt, bir süre dolaştıktan sonra kayboldu.

Mahalle muhtarı Emre Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, parkta bulunanların kendisini arayarak kurt olduğu tahmin edilen bir hayvanın insanlara aldırmadan dolaştığı ihbarında bulunduğunu söyledi.

Kendisinin de hemen polis ve Doğa Kurma ve Milli Parklar ekipleri aradığını anlatan Çınar, "Cep telefonumla fotoğraflarını çekmeye çalıştım. Yetkililer kurt olduğunu belirledi. Kurt daha sonra gözden kayboldu. Ailelerden çocuklarını şimdilik parklara göndermemelerini istiyoruz. Belediye ve Doğa Kurma ve Milli Parklar ekipleri çalışma başlattı. Kısa sürede bir sonuç almayı umut ediyoruz." diye konuştu.

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman ve Su İşleri Karabük Şube Müdürü Ahmet Işık da ihbar üzerine çalışma başlattıklarını ifade etti.

Kurdun yaralı olduğunu tahmin ettiklerini vurgulayan Işık, bir ekip oluşturduklarını, kurdu gördükleri yerde uyuşturarak tedavi edeceklerini ve gerekli yerlere teslim edeceklerini kaydetti.