Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li Gürsoy Kamu Kuruluşlarını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi 1Kasım

Cumhuriyet Halk Partisi 1Kasım Milletvekili seçimlerine yaklaşıldığı şu son günlerde Bulancak Kamu Kurum ve Kuruluşlarını ziyaret ettiler.
Seçim tarihi yaklaştıkça kamu kurum ve kuruluşlar ile Oda, Dernek ve çeşitli sivil toplum örgüt ve kuruluşları ziyaret ederek destek isteyen CHP Milletvekili Basri Gürsoy, kendisine gösterilen yakın ilgiden oldukça memnun kaldı. Ziyaretlere Bulancak CHP İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, Başkan Yardımcıları Necmi Sıbıç, Eylem Mutlu, Seçim Komitesi üyeleri, eski Milletvekili Rüştü Kurt ve beraberinde ki partililer kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ettiler.
CHP Milletvekili Basri Gürsoy kamu kurum ve kuruluşları ziyaretinde yaptığı gezide şunlara değindi. Gürsoy, “Her çalışan arkadaşlarımız sağlıklı bir şekilde işlerini yürütsün ve emekli olsunlar. Bu gün sizlerden kamu kurum ve kuruluşlardan çalışan personellerden destek istiyorum” dedi.
Öte yandan aynı gün günün ilk ışıklarıyla Salı pazarında ki Pazar esnafı ile ve bölge insanını da ziyaret eden Milletvekili Gürsoy ve beraberinde ki heyet günün ilerleyen saatlerine kadar seçim gezlerini kamu kurum ve kuruluşlarını mesai saatleri arasında ziyaret ettikleri görüldü.