Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’de ön seçimin galibi Bektaşoğlu

Bu haberin fotoğrafı yok

CHP Genel Merkezinin milletvekilli belirlemek için alınan ön seçim kararı için CHP’li delegeler sandık başına geçti.

Giresun Merkez ilçede oy kullanacak olan 2 bin 500 üye sabahın erken saatlerinde adaylarını belirlemek için Gazipaşa İlkokulunda kurulan sandıklara giderek oylarını kullandılar.

BEKTAŞOĞLU SANDIKTAN 1. ÇIKTI

CHP’de merkezin yanı sıra ilçelerde de hakim gözetiminde yapılan seçim sonunda sandıktan birinci sırada Bülent Bektaşoğlu çıktı. Bektaşoğlu 2535  oy alırken, ikinci sırayı 2135 oyla  milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu,3.sırayı 1668 oyla Soğukpınar eski Belediye Başkanı İbrahim Akgün, 4. sırayı da Bulancak’tan 1605 oyla Basri Gürsoy aldılar.

Aday adaylarından Nilay Pınar 1588, Rüştü Kurt 10 98, Eşref Karaibrahim  10 36, Sevgi Umut Güngör 795, Dursun Karahasan 668, Eyüp Çiftçi 667, ve Niyazi Hotmanoğlu ise 664 oy aldı.

EŞREF KARAİBRAHİM 4’E GİREMEDİ

CHP’de dün yapılan ön seçimin en büyük sürprizi İl Başkanı Eşref Karaibrahim’in sıralamaya girememesi oldu. Bir dönem milletvekilliği de yapan Karaibrahim’e bu kez partililer yeterli oyu vermedi. CHP’de ön seçimi bayan aday Nilay Pınar ise 5. Olarak tamamladı.

CHP Giresun Milletvekili aday adaylarından Eyüp Çiftçi, Eşref Karaibrahim, Bülent Bektaşoğlu, Niyazi Hotmanoğlu Giresun merkezde aynı sandıkta oy kullanırken, CHP’nin diğer aday adaylarından Selahattin Karaahmetoğlu Görele, Dursun Karahasan, Rüştü Kurt, Basri Gürsoy Bulancak, İbrahim Akgün Espiye’de ve Nilay Pınar ise Keşap ilçelerinde oy kullandı.