Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’de kartlar yeniden açılıyor!

CHP’den 1. sıradan yeniden

CHP’den 1. sıradan yeniden milletvekili seçilen Bülent Bektaşoğlu,1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirdi. Bektaşoğlu yaptığı değerlendirmede partisinin aldığı sonuçları masaya yatıracaklarını kaydederek yönetimlerde değişiklik sinyali verdi.  Çabalarının en az Giresun’dan iki milletvekili çıkarmak için olduğunu ancak bunu başaramadıklarını kaydeden Bektaşoğlu, “Hedefimiz tek başımıza iktidar, Giresun’da ise birinci parti olmaktı. Dolayısıyla istediğimiz sonucu alamadık. Bu nedenle sevinçli değiliz. Çabamızın, emeğimizin, taahhütlerimizin karşılığı olarak daha fazla oy alıp en az iki milletvekili çıkarmak isterdik” dedi.

“NEREDE HATA YAPTIK”
Bülent Bektaşoğlu, resmi sonuçların açıklanmasının ardından partinin yetkili kurullarında alınan sonuçları masaya yatıracaklarını belirterek şöyle dedi: “Öte yandan seçim sonuçları resmi olarak açıklandıktan sonra, en kısa zaman içinde, partimizin yetkili kurullarında eleştiri ve özeleştiri yapacağımız platformlarda, özellikle bugünden itibaren süreci başlayan ilçe kongrelerimizde, seçim sonuçlarını değerlendireceğiz, ‘nerede hata yapıldı’ sorusuna yanıt arayacağız, başarısızlığın nedenlerini tartışacağız. Buna neden olan faktörleri belirleyeceğiz.  Ayrıca ben de özel olarak genel merkezimize sunulmak üzere kapsamlı bir rapor hazırlayarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na sunacağım. 1 Kasım seçimlerinin ilimize, ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Partimize, adaylarımıza oy veren ve beni yeniden kendilerini temsil etmek üzere milletvekili seçen değerli hemşerilerim başta olmak üzere; bütün Giresunlulara teşekkür ediyorum.  Milletvekili seçilen arkadaşlarımı kutluyorum. Seçilemeyen arkadaşlarıma yaşamlarında başarılar diliyorum.  Artık bundan sonra bana oy veren vermeyen ayrımı yapmadan bütün Giresun’un ve Türkiye’nin milletvekili olarak, TBMM’de ilimi ve ülkemi temsil edeceğimin bilinmesini isterim.  Giresun’u birleştirici, bütünleştirici milletvekili olacağım.

AMA ÜZÜNTÜLÜ DE DEĞİLİZ
Çünkü seçmen iradesi böyle bir tablo oluşturdu. Halkımızın oylarıyla yarattığı bu sonuca saygı duyacağız. Bize ilimizi muhalefet partisi milletvekili olarak temsil etme, iktidarı denetleme yetkisi veren halkımıza karşı sorumluluğumuzu başarıyla yerine getireceğiz. İlimizin öncelikli sorunlarının çözümü ve devlet hizmetlerinden daha çok pay almamızı sağlayacak çalışmalar içinde olacağız.  Gün birlik, beraberlik günüdür. Yorgunluğa, yılgınlığa, umutsuzluğa kapılmadan, gelecek güzel günlere inanarak mücadeleye devam edeceğiz. Bu vesileyle, aday arkadaşlarıma, seçim sürecinde bizlerle birlikte olup çalışmalarımıza katılan partili gönüllülerimize, bütün CHP il ve ilçe teşkilatlarına, kadın, gençlik kolları ve meclis üyelerimiz ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyor, saygı ve sevgiler sunuyorum.”