Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP teröre sessiz yürüyüş

CHP’nin Vahit Sütlaş Tiyatro

CHP’nin Vahit Sütlaş Tiyatro Salonu’nda yapacağı aday tanıtım toplantısı, Ankara’daki terör saldırısı nedeniyle ertelendi. Salonda bulunanlara toplantının iptal edildiğini açıklayan Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, ‘Bugün tanıtım toplantısını şölene çevirecektik. Ama menfur bir cinayetle bizim birlikte oluşumuza fırsat vermediler. Ama yılgınlık yok. Biz Cumhuriyeti kuran partiyiz. Cumhuriyete yönelen bu teröre karşı Cumhuriyet korumak görevimiz. Her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içinde olacağız” dedi.
Toplantıya gelenler, Milletvekili Bektaşoğlu, Belediye Başkanı Kerim Aksu, milletvekili adaylarının katılımıyla Gazi Caddesi boyunca yürüyerek Atatürk Meydanına geldi.
KESK’in de destek verdiği yürüyüşün ardından alanda toplananlara konuşan Bektaşoğlu, “ülkemizi kana bulayan terör, siyasal iktidarın çözüm süreci başta olmak üzere uyguladığı politikaların ürünüdür. Ama onlar değil halkımız kazanacak. Terör ve onların destekleyicileri döktüğü kanda boğulacak” dedi. CHP Milletvekili şunları söyledi: “Devlet içine çöreklenmiş terörün işbirlikçileri halkımıza yönelik saldırılarına bir yenisini daha ekledi. 7 Haziran’dan bugüne uyguladıkları projeyle, bugün maalesef barış ve demokrasi adına, bizler adına, ülkemizin birliği adına yürüyüş yapmak isteyen saygıdeğer sivil toplum kuruluşlarımıza karşı acımasızca bir cinayet işlediler. Ama bu kadar acısını ve bu kadar büyük boyutta olacağını tahmin etmiyorduk. Bu ülke 7 Haziran’dan bu yana 200 şehit verdi. Bugün Ankara’daki menfur cinayetin Suruç’tan farkı yok. 1 Kasım seçimleri belki Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi. Bu hiçbir partinin seçimi değil, rejimin seçimi. Halkımız ya diktatörlüğü ya da cumhuriyeti ilelebet yaşatmak için oy verecek”