Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP merkez ilçede devir teslim yapıldı

Bu haberin fotoğrafı yok

CHP’nin son kongresinde ilçe başkanlığına seçilen Hakan Türker başkanlığındaki yeni yönetim dün görevi devraldı. Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun da izlediği devir teslim törenine mazeret bildiren eski İlçe Başkanı Burak Bektaşoğlu katılmadı.

CHP’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongresi ile iş başına gelen Hakan Türker başkanlığındaki yeni yönetim kurulu dün partide düzenlenen devir teslim töreni ile görevi resmen devraldı. Belediye Başkanı Kerim Aksu, eski milletvekilleri Mehmet Işık ve Eşref Karaibrahim ile bazı ilçe başkanları ve eski Belediye Başkanı Hasan Karaibrahim’in de katıldığı devir teslim törenine eski ilçe başkanı Burak Bektaşoğlu mazeret bildirerek katılmadı.
Devir teslim töreninde yeni yönetime göreve eski yöneticilerden Türker Akgün teslim etti. CHP’nin yeni merkez ilçe Başkanı Hakan Türker yaptığı konuşmasında, “Çalışmayı, kol kola birlikte olmayı savunacağız. Bayrağı teslim edeceğim gün iki elim kanda da olsa yeni seçilecek ekibe bayrağı kendim teslim edeceğim” dedi.