Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“CHP 1 Kasım’da iktidar olacak”

CHP Giresun Milletvekili Bülent

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, 1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adaylığı başvurusunu CHP Genel Merkezine yaptı. Türkiye’nin gereksiz, anlamsız şekilde sırf bir kişi istedi diye seçime götürüldüğünü söyleyen Bektaşoğlu,” halkımız neyin ne olduğunu görüyor. Engin sağduyusuyla kararını verecek ve seçim sonuçlarını beğenmeyerek kendi iradesini hiçe sayanlara ders verecektir” dedi.   Başvuru formunu ilgililere teslim eden CHP Milletvekili Bektaşoğlu, yaptığı açıklamada,” önseçimde üyelerimizin tercihi ve halkımızın bize verdiği yetkiyle başlayan görevimize tekrar seçilerek devam etmek istiyorum. Tabi takdir genel merkezimizindir” dedi.

BEKTAŞOĞLU: “7 HAZİRAN DERSİ AKP’YE YETMEDİ, DEVAMI 1 KASIM’DA”
“AKP gitmemek için her yolu deniyor” diyen CHP Milletvekili Bektaşoğlu, “7 Haziran dersi onlara yetmedi. Devamı gelecek. 1 Kasım seçimleri, Türkiye’nin kader seçimidir Halkımız baskıyı, zulmü, kaosu, ekonomik krizi, savaşı, şehit acısını, diktatörlüğü değil, özgürlük ve barış içinde yaşamayı, hukuk düzenini ve demokrasiyi seçecek. 1 Kasım’da CHP halkımızın da takdiriyle tek başına iktidar olacak.” diye konuştu.  Bülent Bektaşoğlu, açıklamasında şunları söyledi: “7 Haziran seçimlerinde halkımız bizlere ilimizi ve kendilerini temsil etmek üzere görevlendirdi. Ama bu görevi yapamadık. Çünkü Erdoğan-Davutoğlu ikilisi TBMM’yi ve bizleri görev yapamaz hale getirdiler. Hükümet kurulmasına engel oldular. Bir nevi sivil darbe yaptılar. Oysa CHP bu süreçte Türkiye’yi hükümetsiz bırakmamak adına üzerine düşen sorumluluğu eksiksiz yerine getirdi. Sorunlarımızı çözme politikalarını tek tek ortaya koydu. Ama AKP’nin uzlaşmaz tutumu, MHP’nin her şeye ‘hayır’ diyen tavrı Cumhurbaşkanın seçim ısrarı süreci bitirdi. Teammüllere aykırı davranan, kuralları çiğneyen Erdoğan CHP’ye hükümeti kurma görevini de vermedi.
Türkiye bu sürecin bedelini 170’e yakın şehit vererek ödedi. Türkiye kaos yaşıyor.
Halkımız bu süreci takdir edecek ve halkın iradesini hiçe sayanlardan oylarıyla hesap soracak.” CHP Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, “İnşallah seçim kampanyasında bütün partililerimizle, gönüldaşlarımızla canla başla omuz omuza vererek seferberlik anlayışıyla çalışacağız. Halkımıza gerçekleri anlatacağız. Partimizi iktidara taşıyacağız ” dedi.  Bütün aday adaylarına başarılar dileyen Bektaşoğlu, CHP Genel Merkezi’ndeki görüşmelerinin ardından Giresun’a döndü.