Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cengizhan Koç Giresunspor’da

FIFA Dosyalarını Temizleyen Çotanaklar İlk Takviyeyi Stopere Yaptı

Bu haberin fotoğrafı yok

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Giresunspor 2022-2023 yılında süresiz olarak kapanan transfer tahtasını açmayı başarmış ve FIFA’daki tüm dosyalarını temizlemeyi başarmıştı. TFF’de devam eden yerli oyuncu ve antrenör dosyaları nedeniyle yalnızca Amatör Lisanslı transfer yapabilecek olan Yeşil Beyazlılar, ilk hamlesini altyapısından yetişen ve şu anda Batlamaspor’da forma giyen 31 yaşındaki Cengizhan Koç ile gerçekleştirdi.
Cengizhan Koç bu sezon Batlamaspor formasıyla 7 maça çıktı ve 1 kez gol sevinci yaşadı. Geçen sezon 1926 Bulancakspor forması giyen tecrübeli oyuncu kariyerinde, Eynesil Belediyespor, Çatalcaspor, Diyarbekirspor ve Pazarspor formaları da terletti.
Batlamaspor Kulübü başarılı futbolcusunun Giresunspor’a transferini sosyal medya hesabından şu paylaşımla duyurdu: “Sezon başından itibaren formamızı terleten başarılı stoper oyuncumuz Cengizhan Koç Giresunspor’a transfer olmuştur.
Şehrimizin 1 numaralı markası olan Giresunspor’dan, Batlamaspor Kulübümüz hiçbir maddi bedel gözetmeksizin futbolcumuzun transferini onaylamıştır.
Batlamaspor Kulübü her zaman olduğu gibi şehrimizin menfaati için elinden geleni yapmaya hazırdır.”
Giresunspor’da transfer hareketliliği ise devam edecek.