Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Canikli’den Başkan Özden’e destek

AK Parti Doğankent İlçe

AK Parti Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden, Adalet ve Kalkınma Partisinin 16. Yıl Dönümü Kutlama etkinlikleri için gittiği Ankara’dan müjdeli haberlerle dönüyor.

Geçtiğimiz hafta 9 Ağustos Çarşamba günü Giresun’a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı teşkilat yoklamasından Doğankent ilçe teşkilatı olarak tam not alan Başkan Özden, 14 Ağustos Pazartesi günü Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’yi ziyaret ederek ilçenin sorunlarını ve yapılması elzem olan yatırımları içeren bir dosyayı takdim etti.

Başkan Özden, ilçeye yapılmasını istediği yatırımlara ilişkin dosya üzerinde Bakan Canikli’nin danışmanı Muhterem Şahin ile bir süre çalıştıktan sonra talep dosyasını ve mevcut projelerle ilgili bilgilerin yer aldığı dosyayı Bakan Canikli’ye teslim etti.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Başkan Özden “Partimizin 16.Yıl Dönümü Kutlamaları için geldiğimiz Ankara’da fırsatı değerlendirdik. Millî Savunma Bakanımız Sayın Nurettin Canikli ile ilçemizde yapılacak yatırımlarla ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Tirebolu-Torul yolumuz, tabiat parkımız, taşkın korumalarımız, yan derelerimiz ve kör obuzlarımızın ıslahı, KHGB’ne çöp toplama aracı, kapalı spor salonu, kaymakamlık ve emniyet amirliği binaları ile ilgili konularımız önümüzdeki aylarda çözüme kavuşacak inşallah. İlçemize kazandıracağımız her yatırım için sıkı takibe devam ediyoruz” dedi.