Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Canikli, “Herkese kucak açtık”

AK Parti’de 1 Kasım

AK Parti’de 1 Kasım seçimleri ile birlikte ‘3 dönem’ kuralı ortadan kalkınca, üç dönem kuralına takılan birçok eski bakan ve milletvekili de yeniden seçilme fırsatı buldu. Resmi olmayan sonuçlara göre tek başına iktidara gelen AK Parti’de eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli de yeniden milletvekili seçildi.
Seçim sonuçlarını AK Parti Giresun İl Başkanlığı’nda takip eden eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti’nin tek başına iktidar olmasının ardından İl Başkanlığı’ndan ayrılarak seçim otobüsünden Giresun Atatürk Meydanı’nda toplanan vatandaşlara hitap etti.
Bugün Türk siyasi tarihinde görülmemiş muhteşem bir sonuç elde edildiğini belirten Canikli, “Milletimiz istikrarı seçmiştir, maceraya kapıları kapatmıştır birileri bu ülkeyi maceraya sürüklemek istedi ama milletimiz dur dedi. Milletimiz istikrarı tercih etti, milletimiz barışı tercih etti ve teröre hayır dedi. Bütün mazlum milletlerin gözü Türkiye’de onların yüreği burada atıyor biz seviniyoruz onlar bizden çok daha fazla seviniyorlar en çok da bunun için mutluyuz. Herkese hayırlı olsun” dedi.
“İSTER PARALEL ÇIKSIN, İSTER DİKDÖRTGEN BU MİLLET ONLARI GEREKTİĞİ YERE GÖNDERECEK”
“Biz milletin emrindeyiz, başkaları kimin emrinde olursa olsun” diyen Canikli, “Milletimiz bugün yetkiyi milletten alıp ama başkalarına hizmet edenlere bir kez daha ders vermiştir. Bu milletin yürüyüşünün önüne kim çıkarsa çıksın, ister paralel çıksın, ister dikdörtgen çıksın hepsini bu millet göreceksiniz yakında inşallah gerektiği yere gönderecek. Bu millet çünkü dosdoğru insanlar istiyor” şeklinde konuştu.
“HİÇ KİMSENİN EN UFAK KUŞKUSU OLMASIN MAZLUM MİLLETLERE KUCAĞIMIZI AÇMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
“Bu millet bütün dünyaya adaleti tesis edecektir” ifadeleri ile konuşmasını devam ettiren Canikli, “Hiç kimsenin en ufak kuşkusu olmasın mazlum milletlere kucağımızı açmaya devam edeceğiz. Kim ne derse desin o kardeşlerimizi hiç kimse bu topraklardan gönderemez, çıkartamaz. Onlar bizim misafirimizdir, onlar bizim kardeşimizdir ve onlar bizim dostumuzdur. Bu millet kimin dostu olduğunu, kimin düşmanı olduğunu çok iyi biliyor ve bugünden itibaren 78 milyon insan kardeşimizdir önümüze ve geleceğe bakıyoruz herkese hizmet edeceğiz, hiç kimseyi ayırmadan ve farklı muamele yapmadan kökeni ne olursa olsun. Bu sonuçlar kardeşliği pekiştirmiştir doğu ve güneydoğuda yaşayan insanlar kardeşliğe mühür vurmuştur, terörü lanetlemişlerdir, teröre dur demişlerdir” diye konuştu.