Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Canikli, “Gümrük binasını bakanlık yaptırıyor”

AK Parti Milletvekili adayları

AK Parti Milletvekili adayları dün partili il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı kahvaltılı toplantıda basınla bir araya geldiler. Toplantıya AK Parti Milletvekili adayları Nurettin Canikli, Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk katıldılar. Toplantıda konuşan Milletvekili adayı Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Nurettin Canikli,7 Haziran seçimlerinden sonra yaşananları ve 1 Kasım seçimleri ile ilgili görüşlerini aktardı.
LİMANDAKİ BİNA POLEMİĞİ
Canikli, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun, “Limandaki bina köylere gidecek para ile yaptırılıyor” şeklindeki sözlerine karşılık “Bu iddia derin bilgisizlikten kaynaklanıyor. Buranın parasını tamamen bakanlık veriyor. Proje çizim ihalesi bedeli olan 150 bin lirayı da bakanlık verdi, paranın tamamını bakanlık gönderiyor.
İl Özel İdaresinden tek kuruş çıkmıyor” dedi.
Canikli, MHP’nin sık sık gündem getirdiği “Giresun’da evi yok” söylemine ise “Benim hem Alucra’da, hem de Kümbet’te evim var. Buralar Giresun’dan sayılmıyor mu?” dedi.
Nurettin Canikli, 1 Kasım seçiminde partisinin yeniden tek başına iktidara geleceğini gördüklerini de belirterek, “Eğer koalisyon olursa özellikle ekonomide çok kötü duruma düşeriz. CHP ile koalisyon kurmamız mümkün değil, kurulsa bile uzun soluklu olmaz. MHP ile kurabiliriz ama 4 ön şart öne sürüyorlar. Bu şartlardan hadi üçünü kabul edelim ama Cumhurbaşkanlığının koalisyonla ilgisi ne ki? Cumhurbaşkanı zaten anayasal yetkisini kullanıyor” dedi.
Canikli, 17-25 Aralık’ın TBMM deki komisyon tarafından görüşüldüğünü, komisyonun mahkeme gibi karar verdiğini belirterek, “Bunun sorgulanması artık hem mümkün değil, hem de hukuki değildir” diye konuştu.