Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Can, sivil toplum kuruluşlarını geziyor

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Yılmaz Can, “Sahip olduğum bilgi, beceri ve donanımla Yeni Türkiye’yi inşa çalışmasında ben de yer almak istiyorum” dedi.

Can, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri kapsamında; MEMUR – SEN, Ticaret ve Sanayi Odası, DOKAP ve Ensar Vakfı Başkanı Ekrem Yüce ile Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Çatışma ve gerilimden uzak, hizmet üretmeyi amaçlayan bir siyaset vaat ettiğini ifade eden Can, “AK Parti kendi kültür ve medeniyet kotlarımız üzerinde çağdaş evrensel değerleri de özümseyen yeni bir Türkiye inşa ediyor. Yeni Türkiye’de ırk, din, mezhep ve bölge ayırımı yok. Eşit vatandaşlık var. Ülkeyi yöneten iktidar artık vesayet ve güç odaklarının değil halkın taleplerini dikkate alıyor. AK Parti kadrolarının inşa etmeye çalıştığı yeni Türkiye, benim gençlik yıllarından beri peşinden koştuğum hayal ettiğim Türkiye’dir. Üniversitede otuz yılı aşkın süre bu vizyonla hocalık yaptım. Sivil toplum örgütlerinde rol aldım. Hayal ettiğim Türkiye’nin inşasına bir akademisyen olarak katkı sunmak istedim. Bildiğiniz üzere, yakın tarihte aktif siyasete dâhil oldum. Sahip olduğum bilgi, beceri ve donanımla Yeni Türkiye’yi inşa çalışmasında ben de yer almak istiyorum. Çatışma ve gerilimden uzak, hizmet üretmeyi amaçlayan bir siyaset vaat ediyorum. Şehrim ve ülkemin barış içinde daha müreffeh yarınlara ulaşabilmesi için herkesle işbirliği, güç birliği yapmaya hazır olduğumu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Can, konuşmasının sonunda şu ifadelere yer verdi: “Milletvekili olmak benim olduğu kadar aday adayı olan tüm kardeşlerimin de hakkıdır. Hiçbirine rakip değilim. Hepsi benim kardeşimdir. Partim kimleri layık görür listeye koyarsa saygı duyarım, arkalarında dururum. 7 Haziran 2015 milletvekili genel seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”