Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çamoluk Hükümet Konağı ve Belediye Binası İhalesi Yapıldı

Giresun’un Çamoluk ilçesinde kaymakamlık ve belediye birimlerini içine alan Hükümet Konağı yapımı için ihale yapıldı.

Giresun’un Çamoluk ilçesinde kaymakamlık

Yeni Hükümet Konağı’nın yapım ihalesi için Milli Emlak Müdürlüğüne ait yer ile Belediyeye ait yer birleştirilerek yer tahsis edildi.

Çamoluk Hükümet Konağı ihalesi, Giresun İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 15 Mayıs 2024 tarihinde Saat:10.30’da Giresun İl Özel İdaresi’nde yapıldı. Gerçekleştirilen ihale sonrası yapım işini alan firma yer tesliminden itibaren 500 takvim gününde işi teslim edecek.

Yeni Hükümet Konağı, Çamoluk Belediyesi’ne eski Hükümet Konağı ve Belediye Binasının bulunduğu, Milli Emlak Müdürlüğü ve Çamoluk Belediyesine ait alana yapılacak olup, yapıldıktan sonra, vatandaşlar ulaşım, park ve trafik açısından rahatlama planlanıyor.

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz yaptığı açıklamada; “Seçim projelerimiz arasında yer alan Yeni Hükümet Konağı’nın yapılacağını hemşehrilerimize seçim öncesi vaat etmiştik. Diğer projelerimiz gibi bu projemizde hayata geçiyor. Bütün projelerimizde olduğu gibi bu binanın yatırım programına aldırılmasında ve ihaleye çıkartılmasında büyük emekleri bulunan Giresun Milletvekillerimize şahsım ve İlçe Halkım adına şükranlarımı sunarım. Yeni Hükümet Konağı projemiz ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.

Yapılacak olan Hükümet Konağının Çamoluk ilçemizi modern bir idari yapıya kavuşturacak ve Çamolululara daha etkin kamu hizmeti sunma imkanı oluşturacak. Projenin ilçenin ihtiyaçlarına uygun Yeni Hükümet Konağımız tamamlandığında ilçemizin dokusuna uygun, gerekli teknolojik altyapısıyla modern bir yapıya sahip olacak. Çamoluk ilçemiz hem idari anlamda daha verimli çalışabilecek hem de vatandaşlarımıza daha geniş ve konforlu bir ortamda hizmet sunulacak” ifadelerine yer verdi.