Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bulancakspor da ateş hattına girdi

Bulancakspor’da Karabük şoku: Deplasmanda Karabük İdmanyurdu’na 1-0 mağlup olan temsilcimiz, Amasyaspor’un galibiyetiyle birlikte ateş hattına geriledi. Kırmızı-Beyazlılar için tehlike çanları çalıyor.

Bu haberin fotoğrafı yok

Ligde kalma yolunda her puanın altın değerinde olduğu Nesine 3. Lig’de 1926 Bulancakspor, Karabük deplasmanından eli boş döndü. Maçın genelinde dengeli bir oyun sergilemesine rağmen ikinci yarının başında yediği şok gole karşılık veremeyen Bulancakspor, sahadan 1-0 mağlup ayrılarak taraftarını üzdü.
Karşılaşmanın ilk yarısı, her iki takımın da kontrollü oyunu ve savunma güvenliğini ön planda tutmasıyla 0-0 eşitlikle sona erdi. Ancak ikinci yarının hemen başında, 48. dakikada sahneye çıkan Mevlüt Han, kaydettiği golle Karabük İdmanyurdu’nu 1-0 öne geçirdi.

BERABERLİK ÇABALARI SONUÇ VERMEDİ

Geriye düştükten sonra beraberlik golü için rakip kaleye yüklenen Bulancakspor, teknik heyetin yaptığı oyuncu değişikliklerine rağmen aradığı golü bulamadı. Karabük savunmasını geçmekte zorlanan temsilcimiz, son dakikalardaki baskısından sonuç alamayınca 23 puanda kaldı.
Bulancakspor’un mağlubiyetinin ardından ligin alt sıralarındaki dengeler de değişti. Alt sıralardaki rakiplerinden Amasyaspor’un Çayelispor’u mağlup ederek puanını 24’e yükseltmesiyle birlikte, 23 puanda kalan 1926 Bulancakspor küme düşme hattına geriledi.