Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bulancak’ın 50 bin nüfus ısrarı

Bu haberin fotoğrafı yok

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, aslında Bulancak İlçesinde yaşayan ama çeşitli sebeplerden dolayı ikamet adresleri köylerde, beldelerde veya ilçe dışında olan vatandaşları, ilçeye kazandırmak için büyük çaba gösteriyor. Bu konuda 20 bin El ilanı dağıtıldı. Bilboard, anons ve mesajla da vatandaşlar uyarılırken, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ile de toplantılar yapıldı. Dışarıda görünen nüfus nedeniyle 5 yılda 7-8 Milyon lira gibi çok önemli bir rakam kaybeden Bulancak Belediyesi, bu konuda yapılacak tüm çalışmaları yaptı.
Başkan Yakar, nüfus artışı için son güne kadar çalışmaların devam etmesi talimatı verdi.  Yakar konu bugün canlı yayında 50 bin Nüfus için destek isteyecek.
Yakar, konu 15 Aralık Salı günü canlı yayında 50 bin Nüfus için destek isteyecek.
Başkan Yakar, kayıp nüfusun maddi ve manevi zararları, yapılan çalışmalar ve belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler vermek üzere 15 Aralık Salı  Saat 12:00-13:30’da Kanal 28 TV’de Gazeteci Nur Kılıç’ın canlı yayın konuğu olacak.
YAKAR, “NÜFUSUMUZ NE KADAR ARTARSA O KADAR GÜÇLÜ BİR İLÇE OLURUZ”
Konu hakkında bir açıklamada bulunan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Yılda Milyon Lirayı geçen zararlara neden olan kayıp nüfusun ilçemize kazandırılması çok önemli bir konudur. Daha fazla hizmet, daha modern ve gelişmiş bir Bulancak için ilçemize adeta şantiyeye çevirdik. Yeni su ve atık su şebekesi, kanalizasyon şebekesi, yollar, kum çakıl ocağı, yeni araçlar, yollar caddeler, kaldırımlar, park ve bahçeler vs. gibi yatırımların daha fazla ve daha çok yapılabilmesi için bu ödeneklere ihtiyacımız var. Halkımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.