Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bozbağ: “Rant avcıları işbaşında”

Bu haberin fotoğrafı yok

PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’da, Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, 2. Lig’de yaklaşık 16 milyon borçla devraldıkları kulübün bugün geldiği konumun bazı çevreleri rahatsız ettiğini söyledi. Hem mali anlamda hem de sportif başarı anlamda emin adımlarla yoluna devam eden Giresunspor’u bazı karanlık güçlerin tekrar eski kaos ortamına sokmak için çaba serf ettiğinin altını çizen Bozbağ, “Biz Giresunspor’u 14.8 trilyon borçla almıştık. Ardından bu borca ilaveten 1,5 trilyon civarında daha borç çıkmıştı ve toplam borç yaklaşık 16 trilyondu. Şuanda geldiğimiz nokta da ise Giresunspor’un 3,5-4 milyon lira geçmişten gelen futbolu borcu vardır. Bunun haricinde de borcumuz yoktur” dedi. “Her Mart ve Mayıs ayında her takımın aldığı borçsuzluk yazıları Giresunspor içinde geçerlidir” diyen Bozbağ, “Eski borçlar mahkemededir. Bu borçlar Mayıs ayına kadar bizim tahtamıza düşer ve bizde bu borçları ödemezsek Giresunspor’da diğer takımlar gibi 3 puan silme tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir. Ufukta bizi bekleyen tek tehlike bu ama şuanda böyle bir durum yok” dedi.

BİLİPTE SÖYLEMEYEN ŞEREFSİZDİR, ALÇAKTIR

Giresunspor’un birlik ve beraberliğini bozmak için bazı çevrelerin harekete geçtiğini ifade eden Bozbağ, “Ben buradan Giresunspor başkanı olarak, Yönetim Kurulum adına şunu söylüyorum. Kim Giresunspor’a zarar verecek bir şeyi bilip te söylemiyorsa şerefsizdir, ahlaksızdır. Bu koskocaman camiayı 3-4 sene önceki kaos günlerine döndürmeye çalışıyorlar. Bunu yapmaya çalışan sosyal medyada 3-4 kişi var. Bunlar belli. Bunlarla ilgili Giresunspor Yönetimi suç duyurusunda bulunmuştur. Giresunspor’u tırnaklarıyla kazıyarak geldiği bugünlerden tekrar eski kaos günlerine döndürmeye çalışanlar her zaman karşılarında Giresun halkını bulacaklardır. Bizim görevimiz bunları adli makamlara taşımak, gerekli soruşturmaların açılmasını sağlamaktır. Aralık ayından beri bu operasyonlar devam etmektedir. Bununla ilgili elimizde yeterli derecede yazılmış ve suçlanmış yazılar vardır. Biz Türk adaletine güvenen insanlarız. Bundan sonrada Giresunspor ile ilgili Giresunspor’un bu güzel günlerinin bozulması için kim hangi çabayı gösteriyorsa yargı karşısında hesabını mutlaka verecektir” şeklinde konuştu.

RANT AVCILARI İŞBAŞINDA

“Giresunspor kulübü her kulüpte olduğu gibi yapılan yardımlarla yürümektedir” diyen Bozbağ, “Giresun’da yaşayıp Giresunspor’a bağış yapıp, Giresunspor’dan yaptığı bağışın karşılığında makbuzunu alamayan varsa ortaya çıksın. Artık yeter. Bir takımın, futbolcuların, teknik heyetin, yönetimin yaşamıyla, geleceğiyle bu kadar uğraşılmaz. Amaç Mustafa Bozbağ ve yönetimini yıldırmak. Çok açık. Peki Neden? Çünkü Giresunspor’un borcu 16 trilyondan düşmüş 3-4 trilyona. Burada bir rant var artık. Onun için saldırıyorlar” dedi.

MÜCADELE ETMEK BOYNUMUZUN BORCU

“Biz sonuna kadar hem sahada hem saha dışında mücadeleye devam edeceğiz” diyen Bozbağ, “Bu zamana kadar Giresunspor camiası zarar görmesin diye sustuk, bekledik ama bundan sonra bu armayı tekrar aşağı çekmeye kim kafaya koymuşsa onlarla mücadele etmekte bizim boynumuzun borcu. Ben bu insanları önce Türk adaletine sonra da Giresunspor taraftarına havale ediyorum. Camia neyin doğru, neyin yanlış olduğunu çok iyi biliyor. Her zaman söylüyorum biz bu göreve geldiğimizde kulübün içmeye sodası yoktu bugün nelerle uğraşıyoruz. Düşündüğüm zaman hayretler içerisinde kalıyorum” ifadelerini kullandı.

Mesut Erdoğan