Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bisiklet Festivali başladı

Bu haberin fotoğrafı yok
Piraziz ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin talepleri üzerine Giresun Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün koordinesinde 29 Temmuz-1 Ağustos 2015 tarihleri arasında düzenlenen “Karadeniz Giresun Bisiklet Festivali” dün başladı.
Türkiye’nin birçok şehrinden yaklaşık 100 bisikletçinin katıldığı festival, sabah Piraziz’den başladı. Piraziz’den hareket eden bisikletçiler Valilik önünde törenle karşılandı.
KARAHAN: “GİRESUN UÇUŞA GEÇEN BİR ŞEHİR”
Törende bir konuşma yapan Vali Hasan Karahan, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin devam ettiğini dile getirerek şunları söyledi:  “Geçen hafta off road yarışmaları yaptık, bu haftada bisiklet festivali yapıyoruz. Önümüzdeki haftada Ada’ya yüzme yarışması düzenleyeceğiz. Giresun gerçekten uçuşa geçen bir şehrimiz. Havaalanıyla birlikte büyüyen, gelişen bir şehrimiz.  Giresunlu hemşerilerinizi ve onların misafirlerini burada bağrımıza basacağız hep birlikte bu güzellikleri yaşayacağız.”  dedi.
Vali Karahan, Piraziz ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Engin Güner tarafından kendisine hediye edilen bisikleti, “Benim küçüklüğümde bisikletim olmadı. Bunun içinde bisiklet sürmeyi bilmiyorum. Bilmediğim tek şeyde bu.  Her şeyi bilmek de doğru değil. Bunu Emniyet Müdürlüğü’nün Martı Timlerine hediye ediyorum” diyerek Giresun Emniyet Müdürlüğü’ne hediye etti.
Festival programıyla ilgili de bilgi veren İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Hulusi Güleç, dün sabahtan itibaren bisikletçilerin iki gün boyunca yaylalarda pedal çevireceğini Cumartesi günü de Giresun’da festivalin tamamlanacağını belirtti.