Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bektaşoğlu Özel İdare ve Aksa’ya yüklendi

Bu haberin fotoğrafı yok

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Giresun’da etkili olan yoğun kar yağışı ile birlikte etkili çalışma yapamadığını ileri sürdüğü Özel İdare ve Aksa’yı eleştirdi.  Bektaşoğlu, yüzlerce köy yolunun ana güzergahla bağlantılarının olmadığını belirtti. Eğitim, sağlık ve cenaze hizmetleri yerine getirilemediğini söyledi. Bülent Bektaşoğlu açıklamasında şunları söyledi: “En temel hizmet kurumlarından birisi olan Özel İdare, 50-60 milyon liralık bütçelerle araç, gereç, ekipman ve teknik personel yetersizliği nedeniyle çoğu miadını doldurmuş 30 araçla, 6.831 km²’ye 550 köye hizmet verememektedir.
Karla mücadelede bu nedenle başarılı olunamamıştır.
“AKSA AYRI BİR CUMHURİYET GİBİ, BAŞINA BUYRUK”
Giresun’da son 5 gün içinde 600 kadar elektrik arızası ihbarına cevap verilememiştir.  Bunun nedeni AKSA’nın yetersizliğidir.  Geçtiğimiz hafta TBMM’de gündeme getirmiştim. AKSA Çoruh ayrı bir cumhuriyet gibi, başına buyruk davranıyor. Sadece vatandaştan para tahsili yapıyor. Giresun’da 35 yıllık enerji nakil ve iletim hatlarını yenilemiyor, halkımıza enerji hizmeti sunmada yetersiz kalıyor. AKP hükümetleri buna seyirci. Onlar da dert yanıyor.  Bu kuruma hiçbir yaptırım uygulanmıyor.
“AKP YİNE SINIFTA KALDI”
Sonuç olarak yaşananlar ne yazık ki bizi haklı çıkarmıştır. Her doğal afet sonrasında olduğu gibi AKP Giresun’da bir kez daha sınıfta kalmıştır.  Çünkü bu kar yağışı doğal afet olmakla birlikte, bir AKP felaketinin de sonucudur. Giresunlu hemşerilerimizin hayatlarının bu kadar olumsuz yönde etkilenmesinin nedeni, AKP’nin Giresun’a 13 yıldır; ulaşım, iletişim ve enerji alanında projeli, ödenekli yatırıma dönük hizmet yapmamasıdır.   Bu vesileyle mahsur ve mağdur durumda kalan bütün hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.  Karla mücadele çalışması yürüten karayolları, özel idare ve belediye ekiplerine kolaylıklar ve başarılar diliyorum.”