Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bektaşoğlu Keipa’nın ilk toplantısına başkanlık yaptı

Bu haberin fotoğrafı yok

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu,  12 Karadeniz ülkesinin üyesi olduğu Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlementerler Asamblesi (KEİPA) Türk Gurubu 26. dönem ilk toplantısına başkanlık yaptı.  Bektaşoğlu’nun başkanlığında toplanan gurup, gündemindeki seçim maddesini görüştü. Daha sonra yapılan oylamada, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, gurup başkanlığına seçildi. Bektaşoğlu’nın KEİPA’daki görevi Hukiki ve Siyasi İşler Komisyonu üyeliği olarak devam edecek.
Milletvekili Bektaşoğlu, “Partim tarafından önerildiğim ve Milli Eğitim Komisyonu üyeliği ile birlikte sürdüreceğim KEİPA’daki görevim Giresun’a hemşerilerime hayırlı olsun” dedi.
CHP Milletvekili, “Görevim süresince Giresun’un başta tanıtımı olmak üzere üye ülkelerle ekonomik, siyasi, kültür, turizm ve eğitim alanlarındaki işbirliğini güçlendirmeye yönelik çalışmalar yapacağım. İlk fırsatta, üniversitemiz, belediyeler, Ticaret Borsası, TSO,  Ziraat Odası, GESOB, Fiskobirlik, Kent Konseyi ve diğer kuruluşlarımızla bilgilendirme toplantıları düzenleyeceğiz” diye konuştu. KEİPA Gurubunda 10 milletvekili görev yapıyor.