Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bektaşoğlu hedef büyüttü!

Bu haberin fotoğrafı yok

CHP’nin Pazar günü yapılan ön seçiminde 1.sıradan milletvekili aday olmaya hak kazanan ismi Eczacı Bülent Bektaşoğlu, seçim sonuçlarının belli olmasından sonra yaptığı ilk açıklamada partisini 7 Haziran seçimlerinde Giresun’da 1. parti yapmanın gayreti içerisinde olacağını söyledi. Partide birlik ve beraberliği sağlama sözü de veren Bektaşoğlu” El ele kolkola gireceğiz, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız.
Önseçim partiye heyecan, dinamizm getirdi. Güç kattı Ama biz kolay seçimi geçtik. Bu seçim çok önemli değil, asıl seçim 7 Haziran’da” dedi.

BEKTAŞOĞLU: “GÖREVİM PARTİDE BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAK”

Türkiye’de her geçen gün her şeyin kötüye gittiğini söyleyen CHP Giresun Milletvekili adayı Bülent Yener Bektaşoğlu, “Arkadaşlar endişeniz olmasın yavaş yavaş gidiyorlar. Allah’ın izniyle Giresun’da birinci parti, Türkiye’de iktidar olacağız.
Benim görevim parti de birlik ve beraberliği sağlamak, ötekileştirme yapmamak. Kardeşliği pekiştirmek olacaktır. Kol kola gezeceğiz. Bu benim boynumun borcu. Biz bir olamazsak bizi yerler, ham yaparlar. 7 Haziran’da ya var olacağız, ya da var olacağız. Başka çıkışımız yok. Yarından sonra çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Sizlerle partimiz Giresun’da birinci olacaktır” şeklinde konuştu.