Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bektaşoğlu: “Esnafımız CHP ile mutlu olacak”

CHP Giresun Milletvekili Bülent

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Giresun Esnaf Odaları Birliği’ni (GESOB) ziyaret ederek 1 Kasım seçimlerinde destek istedi. Odada Başkanı Ali Kara, genel sekreter Ercan Ayhan ve oda başkanlarının katılımıyla düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Bektaşoğlu, “GESOB’u, biz siyasetçileri yönlendirecek ilimizin en önemli STK’larından birisi olarak görüyoruz. 1 Kasım’dan sonra bu kuruluşumuzun çalışmalarından yararlanacağız” dedi.
Başkan Ali Kara, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, bütün partilere eşit mesafede olduklarını ve uzlaşmacı siyasetten yana olduklarını belirtti. Bektaşoğlu’nu öven Kara, “Bize her türlü baskıyı uygulasalar da korkmadan sorunlarımızı dile getirmeye devam edeceğiz.
Giresun birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyuyor. Sizin uzlaşmacı kişiliğinizle ilimizi başarıyla temsil edeceğinize inancım tamdır. Ortaya koyduğunuz yaklaşımları takdir ediyoruz. TBMM’de başarılı olmanız ve Giresun’un sorunlarının çözümü için yapacağınız çalışmalarda destek olacağız” dedi.
“Esnafın yüzü CHP iktidarında gülecek” diye sözlerine başlayan Bülent Bektaşoğlu ise şunları söyledi: “AKP düzeni en çok da esnafımızı mağdur etti. Giresun’da ekonominin çarkını çeviren esnafımız zor günler yaşıyor. Siftahsız kepenk kapatıyor. Çoğu banka borcu, icra ve tefeci kıskacında. Biz parti olarak esnaflarla ilgili pek çok konuyu bildirgemize alarak taahhüt ettik”
CHP milletvekili Bülent Bektaşoğlu, “Üniversite, turizm, Erzincan’dan gelen hattın Tirebolu ve Giresun’a bağlanması, Eğribel Tüneli’ne ulaşan ve devam eden yolların standartlanın yükseltilmesi, Güney Çevre Yolu’nun bir an önce tamamlanması, Avrupa’ya deniz yoluyla açılan Giresun Limanı’na işlerlik kazandırmak görev önceliğimdir” diye konuştu.
Kara konuşmasının sonunda, ilimizin hizmet beklentilerini sıralayarak, Milletvekili Bektaşoğlu’na bilgi ve belgelerden oluşan bir dosya sundu.
Toplantıya CHP Merkez İlçe Başkanı Burak Bektaşoğlu’nun yanı sıra, 4.sıra milletvekili adayı Sevgi Utlu Güngör de katıldı.