Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bektaşoğlu, “CHP Genel Merkezine sıkılan kurşun bizi korkutmaz”

CHP Milletvekili ve milletvekili

CHP Milletvekili ve milletvekili adayı Bülent Bektaşoğlu, Ankara’da CHP Genel Merkezine yapılan silahlı saldırı ile ilgili olarak” Sıkılan kurşun bizi korkutmaz” dedi. Bektaşoğlu yaptığı yazılı açıklamada ”Ankara’da CHP Genel Merkezi’nin olduğu yerde havaya da olsa sıkılan kurşunlar, adli bir vakıa, münferit bir olay olarak geçiştirilmeyecek kadar önemlidir ve bir silahlı saldırı olarak nitelendirilmelidir. Bu olayın gerçekleşme nedeni ve failleriyle arkasındaki güçler mutlaka ortaya çıkarılmalıdır. Yoksa saldırının sorumlusu bizzat hükümet ve İçişleri Bakanı olacaktır. Korkutma amaçlı yapıldığı söylenen bu saldırı amacına ulaşamayacaktır. Çünkü CHP’yi, CHP’lileri korkutmak kimsenin haddi değildir. Ne korkutabilirler, ne yıldırabilirler.
Çünkü bu partinin kurucusu ‘7 düvel’ denilen emperyalist güçlerin donanmalarına, tanklarına, toplarına, denizaltılarına karşı halkıyla birlikte dikilen ve tam bağımsız Türkiye’yi, cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal Atatürk’tür. Biz gerekirse partimizin ve dolayısıyla demokrasimize sıkılan kurşunla göğsümüzü siper ederiz. Seçime günler kala birileri seçim güvenliği yok algısı yaratmaya çalışıyorlar. Patlamayan bombalarla oylarının artığını ima eden Başbakan Davutoğlu’na sormak isteriz; CHP’ye sıkılan kurşunla da oyunuz arttı mı? Beyaz toroslar yerine Ankara sokaklarında ne idiğü belirsiz elleri silahlı adamların olduğu siyah otomobiller dolaşıyor. Bu nasıl bir istihbarat zafiyetidir?
Bütün yurttaşlarımızı bu tür saldırılara karşı duyarlı olmaya, bütün siyasi partilerimizi yön ve yörünge değiştiren teröre karşı bir ve beraber olmaya, tepki göstermeye çağırıyorum.
CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNDE MESAJ VERECEĞİZ
Bunun için önümüzdeki Cumhuriyet Bayramı bir fırsattır. Bağrından iki gönüllü alay çıkararak kurtuluş savaşına katılan, cumhuriyeti her zaman koruyup kollayan atalara sahip Giresun halkını, belediyemiz tarafından Cumhuriyet Bayramı akşamı gerçekleştirecek yürüyüşe davet ediyoruz. Hep birlikte Giresun’dan bizi bir araya getiren varlık nedenimiz olan Cumhuriyete sahip çıktığımızı göstereceğiz.