Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayan Canikli’den Engelli Bakım Merkezine destek sözü

Özel Giresun Bakım Merkezi’ne

Özel Giresun Bakım Merkezi’ne bir ziyaret daha gerçekleştiren Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Nurettin Canikli’nin eşi Hatice Canikli ve AK Parti Kadın Kolları’ndan destek sözü. Gümrük ve Ticaret eski Bakanı ve AK Parti Giresun Milletvekili Nurettin Canikli’nin eşi Hatice Canikli beraberinde AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Zehra Kara, Başkan Yardımcısı Gülcan İlanbek, yöneticiler Hatice Mıhçı Kaya ve Fatma Çakır ile birlikte Özel Giresun Engelli Bakım Merkezini bir kez daha ziyaret ettiler.
Belediye Meclis Üyesi Arzu Damcı’nın da yer aldığı heyeti Kurucu Başkan Yener Türk, Kurum Müdürü Gülseren Kesik ve bakım evi personeli karşıladı. Sami ve duygu yüklü bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında heyetle görüş alışverişinde bulunulurken kurumla ilgili bilgi veren Yener Türk, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Özel Giresun Engelli Bakım Merkezi ve Ordu Bedensel Engelli Bakım Merkezi’nin ardından Dereli’nin Eğrianbar köyünde bir engelli merkezi daha açmak için çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Açtıkları her kurumu Türkiye standartları düzeyine taşımaktan mutluluk duyduklarını belirten Türk, “Sayın Valimiz ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz her zaman bizim destekçimiz. Dereli’de açacağımız bakımevi zihinsel engelli vatandaşlarımıza hizmet verecek. Burada barınan zihinsel engelli vatandaşlarımızı da oraya naklederek Özel Giresun Bakım Merkezi olarak daha rahat ve ferah bir ortamda hizmet verme imkanına kavuşacağız” dedi. AB standartlarında hazırlanan Dereli’deki bakımevini bürokrasi aşamasını katettikten sonra hizmete açacaklarını aktaran Türk, “Açılışımıza heyet olarak sizi ve sayın Bakanımız Nurettin Beyi davet edeceğiz. Katılırsanız memnuniyet duyarız” diye konuştu.