Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basketçilerimiz Çanakkale’de eğlendiler

13. Minikler Şenliği’ne katılan

13. Minikler Şenliği’ne katılan 1100 genç sporcu ve antrenörleri, düzenlenen bir törenler madalyalarını ve başarı belgelerini aldılar.

Çanakkale’nin ev sahipliğinde düzenlenen 13. Minikler Şenliği’nde genç sporcular madalyalarını ve başarı belgelerini aldılar.
Anafartalar Spor Salonu’nda düzenlenen Yetenek Yarışması’nın ardından minik basketbolcular ve antrenörleri sahaya davet edildi ve TBF Yurtiçi Faaliyetleri Hakan Şahin tarafından madalyaları takdim edildi.
Minikler Şenliği’ne bu sene 16’sı kız, 48’i erkek olmak üzere 64 takım katıldı. Toplam 1100 sporcunun yer aldığı organizasyonda aynı zamanda onlarca veli de maçları ve etkinlikleri takip etti.
Şehitler Abidesi ve tarihi alanlara yapılan geziler gibi aktivitelerle pekişen arkadaşlık ve birlik havası, Yetenek Yarışması gibi özel bir etkinlikte de kendini gösterdi.
66 sporcunun basketbola dair kabiliyetlerini ortaya koyduğu parkura çıkan her oyuncu, tribünde yer alan binlerce kişi tarafından hangi takımda oynadığına bakılmaksızın alkışlandı.
Şenliğe Giresun’dan antrenörler Salim Taslı, Köksal Koroğlu, Abdullah Mert Erdemir ve Erva Taslı’nın yanı sıra 30 basketbolcumuz katıldı.
Ekibimiz oynadığı 7 karşılaşmanın 5’ini kazanma başarısı da gösterdi.