Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aksu’dan Karabulduk Derneğine ziyaret

İstanbul’da bulunan Belediye Başkanı

İstanbul’da bulunan Belediye Başkanı Kerim Aksu, Bayrampaşa Karabulduk Beldesi ve Köyleri Derneği’ni ziyaret edip, hemşerilerle hasret giderdi.
Dernek Lokalinde kendisini bekleyen yaklaşık 150 kişinin alkışlarıyla karşılanan Belediye Başkanı Kerim Aksu; “Bizim ortak paydamız Giresun. Hepimizin önceliği Giresun’dur” dedi.
Dernek Başkanı Hakkı Baştaş, Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun yoğun programına rağmen davetlerine katılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Baştaş, yardımlaşma, dayanışma içerisinde olacaklarını, katılımından dolayı Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya, Başkan Yardımcısı Murat Ersoy ve meclis üyesi Şinasi Kabacaoğlu’na teşekkür etti.
Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresunluların gurbette kurdukları derneklerle iletişim halinde olduğunu, zaman buldukça ziyaret ettiğini belirterek; “Bizim memleketimiz Giresun. Bir olmalıyız. Aramıza kimsenin girmesine izin vermeyelim. Ben bir siyasi partiden aday olup seçildim. Ancak her partiden oy aldım. Seçildikten sonra rozetimi çıkardım. Gelen her vatandaşımızın başımızın üzerinde yeri var. Ben Giresun partiliyim. Sizlerde buralarda mücadele veriyorsunuz. Hangi görüşten olursa olsun, bizi Giresun birleştiriyor. Bir olursak, beraber olursak bizi kimse yıkamaz. Bu gün beni misafir ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Kerim Aksu, kendisine yöneltilen soruları yanıtlayıp, dernek lokalinden ayrıldı.