Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aksu Tıp Bayramı’nı kutladı

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Aksu mesajında şu ifadelere yer verdi: “İnsanlık tarihinin en eski ve kutsal mesleği hekimliktir. Hekimler, insan yaşamının yüksek kalitede sürdürülebilmesi için yüz yıllardır büyük çaba içindedirler. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Beni Türk Hekimlerine emanet ediniz“ sözü, Türk Hekimlerine olan güvenin en önemli kanıtıdır.

Sağlık çalışanlarını hekiminden, hasta bakıcısına kadar bir bütün olarak görmeliyiz. Bu sektöründe çalışanların ekonomik durumlar düzeltilmeli, çalışma koşulları ve can güvenliği için devlet tarafından gereken adımlar bir an önce atılmalıdır.

İnsanlığa sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, fedakârlıkla, özveriyle çalışan, bu onurlu mesleği sürdüren, Hipokrat Yemini’ne her koşulda sadık kalan başta hekimler olmak üzere,  hemşirelerin, ebelerin, teknisyenlerin, laborantların, tıbbi sekreterlerin, sağlık memurlarının, şoförlerin, güvenlik görevlilerinin, hasta bakıcılarının, sağlık sistemine katkı sağlayan her bir çalışanın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, sevgi ve saygılar sunarım.”