Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Baro Başkanı’ndan terör tepkisi

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Barosu Başkanı Avukat Gültekin Uzunalioğlu, ülkemizde son günlerde yaşanan ve artan terör olaylarına tepki gösterdi. Uzunalioğlu, Malazgirt karakol komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ın da terör saldırısı ile şehit olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Uzunalioğlu açıklamasında şöyle dedi” Bir süredir cennet vatanımız adeta cehennemi yaşıyor. Her gün şehit haberi alıyoruz. Şehitlerimize ve en son Eşinin ve kızının yanında alçakça saldırı ile şehit düşen Malazgirt Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’a Allah’tan rahmet ailesine ve ulusumuza başsağlığı diliyorum.
Bir kaç yıldır devam eden açılım ve çözüm sürecinde samimiyet olmadığını sürecin bir aldatmaca olduğunu gördük.  Ne yazık ki başladığımız noktada bile değiliz. Artık PKK belasının yanında bir de IŞİD belası var. Yaklaşık 50 gündür hükümet kurulamıyor, canlı bombalar aramızda dolaşıyor, gencecik insanları katlediyor, her gün şehit haberleri geliyor, terör azmış durumda. Siyasi sorumluluk alması gerekenler siyasi ikbal peşinde. Yazık hem de çok yazık. Bu cennet vatanımızda barış, demokrasi ve özgürlük içinde yaşamak çok mu zor? Eksiğimiz ne o zaman?
Bu ülkenin savaş değil barış diyen. Ben değil önce halkım diyen, ayrıştıran değil birleştiren, sorunları öteleyip kaçan değil çözümü için siyasi sorumluluk alan fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür lidere veya liderlere ihtiyacı var.”