Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Balıkesir’de hedefimiz 3 puan”

Giresunspor Basın Sözcüsü Bahattin

Giresunspor Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, Denizlispor maçının hakeminden yakınarak, maçta bariz golümüzü ve penaltımızı vermediğini söyleyerek, “Hakemler bizimle oynamasın” diyerek, Federasyondan maçlarına iyi hakem vermesini isteyeceklerini belirtti.
Karşılaşmada golümüzü vermediği için oyuncularımızın moralinin bozulduğunu ifade eden Kurt, “Golümüz sayılsa idi, takımımız o maçı farklı skorla kazanabilirdi. Ancak mutlak golümüz iptal edilince oyuncularımızda bu durum büyük bir moral bozukluğu yaşanmasına neden oldu. Böyle hakemlere görev verilmemesi gerekiyor. Takımların maçlara ne güçlüklerle çıkıp mücadele ettiği bilinmektedir. Biz kimseden hakkımız olmayan bir şey istemiyoruz. Ancak kimse tarafından  haksız olarak hakkımızın yenmesine de razı olamayız” dye konuştu.

“HEDEFİMİZ GALİBİYET”
Basın Sözcüsü Kurt, Pazar günü deplasmanda saat 16.00’da Balıkesirspor ile oynayacakları maça galibiyet için hazırlandıklarını ve evlerinde kaybettikleri puanı deplasmandan çıkarmaya çalışacaklarını belirterek, “Rakibin hocası, geçen sezon takımımızı çalıştıran Erkan Sözeri hoca. Kendisine bir sürpriz yapmayı düşünüyoruz. Deplasmanda kaybettiğimiz puanları almak amacındayız. Hazırlıklarımızı galibiyet üzerine sürdürüyoruz ve hedefimize ulaşmak için de sahada gereken mücadeleyi sergileyeceğiz” dedi.