Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Kurum’dan, destek sözü

Başkan Aytekin Şenlikoğlu, Beykoz

Başkan Aytekin Şenlikoğlu, Beykoz Giresunlular Platformu’nun organize ettiği ‘Beykoz Büyük Giresun Buluşması’ programında gurbetçi Giresunlular ile buluştu.

Programa çok sayıda İstanbul’da yaşayan Giresunlular katılırken, İstanbul’dan aday gösterilen Giresunlu Milletvekili Adayları, Giresunlu İstanbul İlçe Belediye Başkanları ve onur konuğu olarak da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum katıldı.

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU, “GİRESUN’A HİZMET KAZANIMLARIMIZ HIZLA DEVAM EDECEK”

Programda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile yaptığı görüşmede Giresun için önemli bir destek alan Giresun Belediye Başkanı Şenlikoğlu, Bakan Kurum’dan 2 Milyon TL’lik tam donanımlı, son teknoloji çöp aracı ve 300 adet modern çöp konteynerin şehrimize kazandırılacağını ifade etti.

Göreve geldikleri 2019 yılından bugüne Giresun’un başta çevre temizliği olmak üzere şehircilik konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, bu desteklerin şehrimize büyük katkı sağlayacağını kaydetti.

Başkan Şenlikoğlu ayrıca, Bakan Kurum’un Giresun Belediyesi’nin devam eden projelerine ve yatırımlarına da desteklerinin hız kazanacağını ifade ederek, “Her zaman şehrimizle ve projelerimizle yakından ilgilenen Bakanımıza tüm Giresunlu hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Giresun’umuza hizmet kazanımlarımız hızla devam edecek” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ise Giresun Belediyesi’nin son 4 yılda gerçekleştirdiği tüm projelerini takdirle karşıladığını belirterek, belediyenin projelerine destek olmaya devam edeceklerinin sözünü verdi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile yaptığı bu görüşme, Giresunluların yaşam kalitesinin artırılması açısından da büyük önem taşıyor.