Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bafra'da “çaylar sizden kitaplar bizden” projesi

Bu haberin fotoğrafı yok

SAMSUN (AA) – Bafra Mustafa Kemal İlkokulunca "Çaylar sizden kitaplar bizden" projesi kapsamında her hafta bir gün, bir velinin evinde kitap okuma etkinliği düzenleniyor.

Mustafa Kemal İlkokulu 2/C sınıfı tarafından organize edilen proje kapsamında her hafta salı akşamı bir öğrenci velisinin evinde toplanılıyor.

Son olarak Behçet Büyük'ün evinde düzenlenen programa AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Halil İbrahim Çalık, müdür yardımcısı Coşkun Kurt, sınıf öğretmeni Gökçen Demir Köktürk ile öğrenciler ve velileri katıldı.

Çalık, proje kapsamında ziyaretler gerçekleştirdiklerini, okuma alışkanlığını geniş bir aile olarak pekiştirdiklerini söyledi.

Öğretmenlerinden Gökçen Demir Köktürk'ün gayretleriyle projeyi devam ettirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Çalık, "Bu güzel etkinlikte bizlere kapılarını açıp misafir eden ev sahibi Behçet Büyük'e, bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Hamit Kılıç'a ve öğrencilerimizle velilerimize teşekkür ederim." dedi.

Kılıç da projeye her zaman destek vereceklerini kaydetti.