Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Annesine sarılıp ısınmaya çalışan çocuklar var”

İYİ Parti Genel Başkan

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, “Kış günü elektrik ve doğalgaz faturasını ödeyemeyen, evine ekmek götüremeyen, annesine sarılarak ısınmaya çalışan yavrularımız var. İktidar, halktan kopuk yaşıyor” dedi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, parti çalışmaları ve ülke gündemini değerlendirdi.Türkiye gezilerine devam ettiklerini ifade eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, “Genel Başkanımız Meral Akşener ve parti kurmaylarımızla Türkiye’yi karış karış geziyoruz. Biz, çarşıya pazara gidiyoruz. Halkın içindeyiz. Gittiğimiz yerlerde biz, halktan oy istemiyoruz. Halka nasılsınız, haliniz nicedir diyoruz. Halkımız gerçekten zor durumda. Geçim derdine düşmüş. Ancak ülkeyi yönetenler, halktan kopuk, onların sorun ve sıkıntılarından uzak yaşamaya devam ediyorlar. İnsanlar evine ekmek götüremiyor, kirasını, elektriğini suyunu ödeyemiyor. Esnafı, memuru, işçisi, emeklisi kısaca her kesim mağdur. İnşallah bizim iktidarımızda bu son bulacak, halkımız kendi derdiyle dertlenen, çözüm üretecek İYİ Kadroları bağrına basıyor” dedi.

“MEMLEKET YANIYOR, HALK GEÇİNEMİYOR”Elektrik, doğalgaz ve akaryakıt başta olmak üzere yapılan zamların halkı perişan ettiğine dikkat eden Yüksel, “Memleket yanıyor. Gittiğimiz her yerde, elektrik ve doğalgaz paramızı ödeyemiyoruz. Doğalgaz olmayan yerde kömür alamıyoruz. İnsanlar perişan durumdalar. Genel Başkanımız gidip dert dinliyor, oy istemiyor. İnsanlara dokunuyor. İktidara sesleniyorum; Beyler sokağa inin, halkın derdini dinleyin, ekmeksiz evler var. Annesine sarılıp ısınmaya çalışan çocuklar var. Doğalgaza yapılan zamlar ortada. Cumhuriyet tarihinin en büyük krizini yaşıyoruz. Siz tutup OSB’leri kapattırıyorsunuz. Üretim duruyor. Bozulan işlenmesi gereken hammadde kaldı insanların elinde, bunların zararını kim ödeyecek. Ama mevcut iktidar yandaş müteahhitlerin vergi borcunu affediyor” şeklinde konuştu.

“GENÇLER GELECEKTEN UMUTSUZ”Türkiye’de gençlerin gelecek kaygısı yaşadığına dikkat çeken Yüksel, “KPSS’ye giriyor gençlerimiz, puanını alıyor. Atanırım gözüyle bakıyor ama mülakat yapılıyor. Mülakat neden mi var? Adam kayırmak için, yandaşı işe almak için getirildi. 98 KPSS alan gencimiz elenirken, vicdanlar sızlamalı. Siyasetçi başını yastığa koyduğunda bu işe alımı yaptım ama kimin hakkını yedim diye düşünmeli. Toprağın üstü kadar altı var. Hepimiz bir gün öleceğiz. Bu kul hakkını yiyenler, yenmesine göz yumanlar, ölümsüzlüğü mü keşfetti.Yunus Emre ne diyor; ‘Varsın olsun üzülme, Mazlumun ahı, indirir şahı, ama her şeyin bir vakti vardır.’ İşte o vakit sandık gelecek ya o zaman olacak.Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Biz susmayacağız. Mazlumların halkımızın sesi olacağız” ifadelerini kullandı.