Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anadolu Partisi’nden CHP’ye destek sözü

Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Giresunluları

Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Giresunluları CHP’ye oy vermeye çağırdı. “1 Kasım Türkiye’nin son şansı” diyen Bektaşoğlu, “partimiz bir ulu çınardır. Bütün partiler bu çınarın dalları kollarıdır. Geçmişte başka partilerde politika yapmış, oy vermiş herkesi 1 Kasım’da ülkemizin esenliğe kavuşması için partimizde birleşmeye ve bu iktidara ders vermeye çağırıyorum” dedi.  Bektaşoğlu, Espiye’de CHP 3.sıra adayı İbrahim Akgün’le birlikte Anadolu Partisi’nin il ve ilçe yöneticilerinden oluşan kalabalık bir gurubun katılımıyla gerçekleşen istişare toplantısına katıldı.  Toplantıya, Giresun siyasetinin önemli isimlerinden Anadolu Partisi kurucusu ve MKYK üyesi Muammer Usta da katıldı. Burada katılımcılara seslenen Bektaşoğlu, “ortak değerlere inananların yollarının ayrılması mümkün değil. Yollarımız eninde sonunda birleşiyor. Sizlerle fikren hiçbir ayrılığımız yok. Hepimiz ülkemizi, cumhuriyetimizi seviyoruz.
Halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Sizlerin partimize olan yaklaşımı ve desteği bizi çok memnun etti” diye konuştu.  Muammer Usta ise,  “Bülent bey benim yakından tanıdığım değerli bir şahsiyet. O’na çıktığı yolda başarılar diliyorum. Giresun için çok iyi şeyler yapacağına inanıyorum. Partimiz seçimlere katılmıyor. Bir partiyi desteklemek gibi alınmış resmi bir kararımız da yok. Ama biz Giresun’da CHP’nin başarılı olmasını istiyoruz. Desteğimiz sizden yana” dedi.
Muammer Usta ile Anadolu Partisi Espiye İlçe Başkanı Emin Güven,  il ve ilçe yöneticileri daha sonra CHP Espiye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek buradaki toplantıya katıldılar.  Toplantılarda, CHP İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Kirmanoğlu, Merkez İlçe Başkanı Burak Bektaşoğlu da katıldı.