Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Sabri Öztürk’ü duygulandıran jest

Milletvekili Sabri Öztürk bir

Milletvekili Sabri Öztürk bir zamanlar öğrencisi olduğu Abacıbükü İlkokulu’nu ziyaret etti. Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Öztürk, Okul müdürü Yusuf Durhan’ın kendisine sunduğu bütün notları pekiyi olan ilkokul karnesi ve fotoğrafı karşısında kendisini tutamayarak duygulu anlar yaşadı. Kendisini otuz iki yıl geriye götürerek o yıl ki anılarının tekrar canlanmasını sağlayan Okul Müdürü Durhan’ın bu jestine teşekkür eden Öztürk, böyle güzide bir kurumdan mezun olmanın kendisini ziyadesi ile memnun ettiğini, Abacıbükü ile daima iftihar ettiğini söyledi.


Öztürk ayrıca fırsat verildiğinde her bireyin üst düzey bürokrat veya milletvekili olarak bir yerlere gelebileceğini, kendisinin de fakir bir aileden geldiğine dikkat çekti.
Öğretmenlerin öğretmenler gününü de kutlayan Öztürk, öğretmenlerle bir de hatıra fotoğrafı çektirdi. Kendisi de Abacıbükü İlkokulu’ndan mezun olan Okul Müdürü Yusuf Durhan da Milletvekili Öztürk’ün okulunu ziyaret etmesinden çok mutlu olduğunu, öğrencilerine başta Öztürk olmak üzere okul sıralarından yetişen üst düzey bürokratları örnek göstererek, planlı çalışmaları ve kendilerine güvenmeleri neticesinde neler yapabileceklerini anlatmaya çalıştığını söyledi.

MEHMET YILDIRIM