Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’de başkanlık yarışı

Kenan Tatlı’nın istifası ile

Kenan Tatlı’nın istifası ile boşalan İl Başkanlığı için dün AK Parti il binasında sandık kuruldu. Belediye Başkanları, İl, ilçe yönetim kurulu, belediye ve il genel meclisi ile gençlik ve kadın kolları üyeleri oy kullandılar.

AK Partililer dün yeni il başkanını belirlemek için sandık başına gittiler. Temayül yoklaması için Giresun’a gelen bölge koordinatör yardımcısı Yahya Çelik ile il koordinatörü Haydar Revin in gözetiminde yapılan oy kullanma işlemine AK Partili belediye başkanları, il ve ilçe yönetimindekiler, belediye ve il Genel Meclisi üyeleri, il, ilçe kadın kolları ile gençlik kolları üyeleri katıldılar.

KİMLERİN İSMİ GEÇİYOR?

İl Başkanlığı için yapılan temayül yoklamasında İl Başkan Yardımcıları Ekrem Civelekoğlu, Haldun Şehitoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın, İl Yönetim Kurulu Üyesi Cumhur Karahasan, TÜGVA Başkanı Hüseyin Alkan, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Yıldız ile Piraziz eski ilçe başkanı Esat Ayyıldız ve GESOB Başkan Vekili Ercan Ayhan’ın isimlerinin geçtiği öğrenildi.

EN ÇOK OY ALAN 3 İSİM GENEL MERKEZE GÖTÜRÜLECEK

Dün yapılan temayül yoklamasının ardından en çok oy alan üç ismin parti genel merkezine bildirileceği ve son kararının genel merkez tarafından verileceği de ifade edildi.