Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Milletvekili adayları ilçe gezilerinde

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Giresun Milletvekili Adayları Turhan Alçelik, Adem Tatlı, Mehmet Geldi ve Hatice Kocaoğlu seçim çalışmalarını farklı ilçelerde dört koldan sürdürüyor. Kocaoğlu Görele, Geldi Çanakçı, Tatlı Bulancak, Alçelik de Şebinkarahisar ilçesinde halka ve esnaflarla kucaklaştı. AK Parti’nin Bayan Milletvekili adayı Hatice Kocaoğlu, dün Görele ilçesini ziyaret ederek, esnaf ve halkla kucaklaştı. Kocaoğlu’na özellikle bayanların ilgisi oldukça fazlaydı. Seçim çalışmalarına geçtiğimiz Pazar günü Güce ve Doğankent ilçelerinden start veren Milletvekili Adayı Mehmet Geldi, Dereli ilçesinin ardından seçim çalışmalarına dün Çanakçı ilçesinden sürdürdü.
İlçe esnafını ziyaret ederek, halka kucaklaşan Milletvekili Geldi, Çanakçıların güler yüzü ve samimi yaklaşımlarıyla karşılandı. Milletvekili Adayı Adem Tatlı da dün seçim çalışmalarını kendi ilçesi Bulancak ilçesinden sürdürdü. Tatlı beraberindeki Belediye Başkanı Recep Yakar ve partililerle ilk olarak ilçede Salı günleri kurulan semt pazarını ziyaret ederek esnaflara hayırlı ve bol kazançlı günler diledi.
Milletvekili Adayı Turhan Alçelik de seçim çalışmalarını Şebinkarahisar ilçesinden sürdürdü. Alçelik, muhtarlarla da bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi.