Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Gençlik Kolları’ndan buluşma

AK Parti Gençlik Kolları

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, Giresun Gençlik Kollarının organize ettiği “Kardeşlik ve Gençlik Buluşması’ etkinliğine katıldı. Etkinliğe Gümrük ve Ticaret eski Bakanı, Giresun Milletvekili Adayı Nurettin Canikli, İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Milletvekili Adayları Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk’ün yanı sıra çok sayıda Giresunlu genç katıldı. Etkinlikte konuşan Genel Başkan Abdurrahim Boynukalın; “Yeni bir gençlik yetişiyor. Hepimiz özgüven sahibi olacağız. Kendimize güveneceğiz, neslimize güveneceğiz. Türkiye’nin her köşesindeki arkadaşlarımızla gönül bağı kuracağız.
Bu milletin gençleri Türkiye’nin ve dünyanın her yerinde omuz omuza yürüdüğünde aşılmayacak konu yok. AK Parti bugün biz gençlere daha büyük bir Türkiye emanet etmek için her aşamada en iyi imkânları sunmanın mücadelesini veriyor. Yeni Türkiye biz gençlerin omuzlarında yükselecek. Yeni Türkiye Giresunlu kardeşlerimin omuzlarında yükselecek. Bugün burada Giresunlu kardeşlerimle olmak benim için ayrı bir mutluluk. Yeni Türkiye yolunda Giresunlu genç kardeşlerimizle hep birlikte yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı. Giresunlu AK Gençler olarak sorumluluğumuzun farkındayız diye konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Habil Büyüktaş; “Göreve geldiğimiz günden bu yana çok farklı alanlarda çalışmalar yürüttük. Giresun’da elimizden geldiği kadar yenilikçi saha çalışmaları, kişisel gelişim, sosyal sorumluluk projeleri gibi çalışmalara imza attık. Yeni Türkiye’nin biz gençlerin ellerinde şekilleneceğinin bilincindeyiz ve o doğrultuda çalışmalar yürüttük, yürüteceğiz. Yeni Türkiye heyecanını paylaşmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Milletimizin, partimize ve biz AK Gençlere olan güveni sorumluluğumuzu arttırmaktadır. Giresunlu AK Gençler olarak, biz bu sorumluluğun farkındayız. Bu inançla hareket ediyoruz” dedi.
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, etkinlik sonunda Giresunlu AK Gençlere başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Genel Başkan Boynukalın’a, Giresun hatırası olarak İl Gençlik Kolları Başkanı Habil Büyüktaş tarafından Giresunlu AK Gençler adına tablo hediye edilmesinin ardından etkinlik toplu fotoğraf çekimleri ile son buldu.