Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ FARK ATTI: 3-1

Dün yapılan milletvekili seçimlerinde

Dün yapılan milletvekili seçimlerinde AK Parti oyları adeta sildi süpürdü. 7 Haziran seçimlerine göre oylarını daha da artıran AK Parti 3 milletvekili çıkarmayı başarırken, CHP 1 milletvekilini meclise göndermeyi başardı. MHP ise meclise milletvekili gönderemedi.
3 AK PARTİ’DEN 1, CHP’DEN
Seçim sonuçlarına göre AK Parti’den Nurettin Canikli, Cemal Öztürk, Sabri Öztürk, CHP’den ise Bülent Bektaşoğlu milletvekili seçildiler. 7 Haziran’da milletvekili olarak meclise giden MHP’li Orhan Erzurum ise bu kez seçilecek oyu alamadı.
TÜTÜNCÜ’DEN BİRLİK MESAJI
AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, sonuçları değerlendirirken Giresunlulara desteklerinden ötürü teşekkür etti. Tütüncü, “İnanılmaz bir destek gördük, bu desteğin karşılığını elbette ki hizmet olarak vereceğiz. Biz tüm Giresun’a hizmet edeceğiz, bunun sorumluluğunu biliyoruz, vatandaş Türkiye üzerinde oynanan oyunu gördü ve istikrarın devamından yana oyunu kullandı” dedi.
CEMAL ÖZTÜRK, “MİLLETİN DEDİĞİ OLDU”
AK Parti’den 2. sıradan milletvekili seçilen Cemal Öztürk de ilk demecinde çok sevinçli olduklarını belirterek, “AK Parti yeniden tek başına iktidara geliyor, bu herkesin duası ile oldu. Hayırlı uğurlu olsun, hem Giresun’umuza, hem de ülkemize hayırlı hizmetler yapacağız” dedi.

secim-sonuc