Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Espiye Gençlik Kollarında Aktaş dönemi

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti gençlik Kollarında Aktaş dönemi başladı. Espiye Baladın Düğün salonun da gerçekleştirilen AK Parti Espiye Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’nde, tek listeyle gidilen seçimde gençlik kolları başkanlığına Hakan Aktaş seçildi.

Baladın Düğün salonu’nda yapılan seçimde, 400 delegeden 237 oy alan Aktaş, AK Parti Espiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı oldu. AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren Türkiye’nin güçlü bir geleceğe yürümesi için çok önemli adımlar attığını söylediler.

Türkiye’nin dünyada çok büyük mesafeler kat ettiğini belirten Geldi, “AK Parti teşkilatı olarak Türkiye’de yapacağımız çok güzel işler var. Hedeflerimiz çok büyük. Alınması gereken yollar var. Elbette bazı adımları atarken, önümüzde engel olarak duran anayasa başta olmak üzere yasal zeminler var. Bu konuda uzlaşmaya varmak istedik fakat uzlaşamadık. Yaşadık ve gördük ki Türkiye’de anayasa yapmak için mutlaka bu milletin AK Parti iktidarına güçlü bir şekilde destek vermesi gerekiyor. Allah nasip ederse 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde 330 ve üzerinde milletvekiliyle iktidara gelmemiz lazım ki anayasa değişikliği yapabilelim. Biz bu anayasa değişikliğini yine milletimizin oylarına sunarak yapacağız” dedi.

Yönetim Kurulu ise Ahmet Turan, Selçuk Kavga, Ertuğrul Pospaşoğlu, Olgun Bodur, Sezgin Kılıç, Önder Öztürk, Servet Şen, Mustafa Kuru, Alemdar Bayrak, Murat Bekçi, Murat Mucukoğlu, Merve Şişman, Derya Arslan, Ali Yanık, Çiğdem Kuruca, Fatma Kılıç, Oğuz Mertek, Halil Çelik, Memiş Can Cebeci’den oluştu.

Kongreye, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, AK Parti Espiye İlçe Başkanı Ali Küçükaydın, il ve ilçe gençlik kolları başkanları, il ve ilçe delege ve üyeleri katıldı.