Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Dereli İlçe Başkanı Vurgun yeniden aday olmayacağını açıkladı

AK Parti Dereli İlçe

AK Parti Dereli İlçe Başkanı Nizamettin Vurgun 9 Eylül’de yapılacak olan ilçe kongresinde yeniden aday olmayacağını açıkladı. Vurgun, 26 Şubat 2104 tarihinde atama ile başladığı görevi süresince kendisine her türlü desteği veren 22. dönem Milletvekili Hasan Aydın ile 24. dönem milletvekili Mehmet Geldi’ye ve mevcut milletvekili Sabri Öztürk’e de teşekkür ettiği açıklamasında, “29 Kasım 2014 yılında yaptığımız ilçe kongresinde 344 delegenin 318 delegenin oyunu alarak Giresun ilçelerinde yapılan kongrelerde en yüksek oy oranıyla seçilen ilçe başkanlık görevi nasip oldu.

Tüm üye ve delegelerime teşekkür ediyorum. Başkanlık sürecim bir yerel bir cumhurbaşkanlığı iki milletvekilliği bir referandum ve bir kongre ile yani toplamda 3,5 yıl içinde 6 seçim atlattım. Belediye başkanlığı %65 İl Genel Meclis Üyeliği %59 Cumhurbaşkanlığı seçiminde %82, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde milletvekilliği hem CHP’nin hem MHP’nin birinci sıra adaylarının Dereli ilçesinde olmasına rağmen 7 Haziran’da %65 1 Kasım milletvekilliği seçiminde %76 Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylaması %78 ile Türkiye ortalamasının  üzerinde oy ile ilçemizde AK Partiye güçlü bir şekilde desteğini vermiştir” dedi.

Nizamettin Vurgun açıklamasını şöyle sürdürdü: “İlçe başkanlığım zor bir süreçten, seçimlerle dolu dolu geçti, ama Allaha şükür ki her seçimi ilçe halkım sayesinde Türkiye ve Giresun ortalamasını çok çok üzerinde rekor oylar ile atlattım dedim ya 3,5 yıl 6 seçim zor bir süreç ve ayrılık. AK Parti Genel Merkezin ve Milletvekilim Sabri Öztürk’ün ilçe başkanlık görevine devam etmemi istemesiyle başlayan süreç te işlerimin yoğunluğu nedeniyle görevime devam edememe mahcubiyetini yaşamaktayım. İnşallah davamız sekteye uğramaz ve uğramaması içinde imkânlarım ölçüsünde mücadelem dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın taşıdığı bayrağı en yükseklere çıkarmak için gerektiğinde yine en önde olmayı bileceğim. Görev sürem boyunca çalışmaktan zevk aldığım her biri ile gurur duyduğum Eski milletvekillerim Hasan Aydın ve Mehmet Geldi’ye yönetim kurulu üyelerime il genel ve belediye meclis üyelerine Yavuzkemal belde başkanım Aziz Sarı’ya Belediye başkanlarım K. Zeki Şenlikoğlu ve Yavuzkemal belediye başkanı Abdullah Önal’a milletvekillerim Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk’e ve Milli Savunma Bakanımız sayın Nurettin Canikle’ye teşekkür ederim. 9 Eylül 2017 günü yapacak olduğumuz 6.olağan kongreye kadar, ilçe başkanlık görevimi ilk günkü heyecanla devam edecek olup, kongrede seçilecek olan ilçe başkanıma onurla devredeceğim. Kutlu davanın bayrağını en yükseklere taşımak için yine en önde olacağımı belirtir ve bu zamana kadar desteğini esirgemeyen ilçe halkıma şükranlarımı sunarım.