Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ABD’deki gecede Giresunspor’a destek

Bu haberin fotoğrafı yok

New York Giresunlular Derneği’nin organize ettiği 3. Geleneksel Giresunlular Gecesi’nde, Giresunspor forması Derneğe gelir amaçlı açık artırma ile satışa sunuldu.

New York eyaletinde yapılan Giresunlular Gecesi’nde bir araya gelen Türk Amerikan toplumu, gecede çeşitli etkinliklerin ardından yapılan açık artırma sonucunda Giresunspor formasını Derneğe gelir amaçlı 5 Bin Dolara İş adamı Özkan Akıllı aldı.
Kıran kırana geçen açık artırmada 2.500 Dolardan başlayan artırma en son  Akıllı’ya  5 Bin Dolar vermesiyle ihale kendisine kaldı ve parayı vererek, formasını Dernek yetkililerinden teslim aldı.
İki Bin 500 Dolardan satışa sunulan yeşil Beyaz formayı Sanatçı Cengiz Kurtoğlu başlattı.
New York Eyaletine bağlı Lindenhurst kasabasında Onsession Bsnouet Hall salonunda gerçekleştirilen New York Giresunlular Derneği’nin organize ettiği 3. Geleneksel Giresunlular Gecesi’nde Giresunspor formasını açık artırmayla satın alan Özkan Akıllı, “YeşilBeyaz Giresunspor formamız  Derneğimize gelir amaçlı açık artırma ile satışa sunuldu sonuçta ihale bize kaldı ve formamızı aldık. Dernek Başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.
 Hasan Çelik/ABD