Giresun Vakfı, Giresun Federasyonu ve ŞEBİNSİAD’ın ortaklığında İstanbul’da düzenlenen Giresun Expo 2026, 120 katılımcı firma ve 11 bin 709 ziyaretçi ile 250 milyon TL’nin üzerinde ticaret hacmi gerçekleştirdi.
Organizasyonun Giresun’un üretim potansiyelini ve girişimciliğini İstanbul’da tanıtmayı hedeflediği belirtilen açıklamada, elde edilen ticaret hacminin kurumlar arası iş birliğinin önemini vurgulandı.
ŞEBİNSİAD Başkanı Müjdat Karayılan, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında, Giresun Expo Komisyonu üyeleri ve üç sivil toplum kuruluşunun temsilcilerinin bir araya geldiğini söyledi.
Fuarın hazırlık ve uygulama süreçlerinin değerlendirildiği toplantıda, gelecek dönem için yol haritasının belirleneceği ifade edildi. Karayılan, organizasyonun geleceğinin üç kuruluşun yönetimleriyle yapılacak görüşmeler sonucunda şekilleneceğini kaydetti.
Karayılan, paylaştığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Çünkü biliyoruz ki asıl başarı, bir organizasyonu gerçekleştirmek kadar, ortaya çıkan birlikteliği kalıcı bir değere dönüştürebilmektir.”
Karayılan, birlikte hareket etme anlayışını sürdürdüklerini belirterek, “Dün birlikte başardık. Bugün birlikte düşünüyoruz. Yarın için yine birlikte karar vereceğiz.” dedi.

