Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalancı Bahara Aldanan Ağaçlar Kış Ortasında Çiçek Açıp Meyve Verdi

Karadeniz Bölgesi’nde son günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarına aldanan Giresun’un Eynesil ilçesindeki karayemiş ve dut ağaçları çiçek açıp meyve verdi.

Bu haberin fotoğrafı yok

İlçeye bağlı Gümüşçay Mahallesi’nde yaşayan 67 yaşındaki Yılmaz Onur’un bahçesindeki karayemiş ve dut ağaçları, yalancı bahara aldandı.
Şubat ayının ortasında hem çiçek açan hem de meyve veren ağaçları görünce büyük şaşkınlık yaşayan Onur, ilk kez böyle bir şey yaşadığını söyledi.
Onur ” Kış ayını yaşadığımız bu günlerde ağaçlarımız bize sürpriz yaptı. Bölgemizde taflan olarak bilinen karayemiş ağacımız ve dut ağacımız hem çiçek verdi hem de meyve verdi. Şubat ayında böyle bir manzara görmek gerçekten şaşırtıcı” dedi.