Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Başkan Fuat Köse: “Amatör sporun içinden geliyorum, sorunları iyi biliyorum” dedi.

Başkan Fuat Köse: “Amatör

Giresun Belediyesi, kentteki amatör spor kulüplerine spor malzemeleri desteğinde bulunarak genç sporcuların yanında olmaya devam ediyor. Malzeme dağıtım töreni, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin katılımıyla Kale Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı

Belediye Başkanı Fuat Köse, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Giresun Şubesi yöneticileri ve amatör kulüp temsilcileriyle bir araya gelerek, kulüplere futbol topu ve antrenman malzemeleri dağıttı. Törende yaptığı konuşmada Köse, sporun gelişimine verdikleri önemi vurgulayarak amatör sporculara desteklerinin süreceğini belirtti.

Giresun Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Köse: “Amatör Sporun Yanındayız”

Eski bir futbolcu ve kulüp başkanı olduğunu hatırlatan Köse, amatör sporun sorunlarını çok iyi bildiğini ifade etti. Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde amatör kulüplere malzeme desteği sunduklarını belirten Köse, ekonomik zorluklara rağmen kulüplerin yanında olduklarını söyledi. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yapılan iş birliği sonucunda Ekrem İmamoğlu’nun amatör spor kulüplerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

ASKF’ye Mazot Desteği Müjdesi

Başkan Köse, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun mazot desteği talebine de yanıt verdi. Belediyenin imkanları doğrultusunda mazot desteğinde bulunacaklarını dile getirerek, “Her zaman amatör sporun yanında olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Giresun Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Giresunspor’a Destek Mesajı

Giresunspor’un şehrin bir markası olduğunu vurgulayan Köse, Giresunspor’un geleceği konusunda önemli mesajlar verdi. Belediye olarak kulübe destek olmak için çalıştıklarını belirten Köse, “Giresunspor’un amatöre düşeceği düşünülmesin. Böyle bir şey olmayacak. Giresunspor her zaman yüceltilecek” diye konuştu.

ASKF Başkanı Sinan Işık’tan Teşekkür

ASKF Giresun Şubesi Başkanı Sinan Işık ise Başkan Fuat Köse’nin amatör sporun içinden gelen biri olmasının kendileri için büyük bir şans olduğunu ifade etti. Işık, “Başkan Köse, her zaman bizim yanımızda oldu ve destek verdi. Kendisinin amatör sporun gelişimine uzun yıllar hizmet edeceğine inanıyoruz” diyerek teşekkürlerini iletti.