Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor’dan İstanbul Milletvekili Büşra Paker’e Ziyaret

Giresunspor Başkanı Emin Eltuğral ve Genel Sekreter İbrahim Güler, İstanbul Milletvekili Sayın Büşra Paker’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Giresunspor Başkanı Emin Eltuğral

Ziyarette, Giresunspor’un güncel durumu hakkında bilgi veren Başkan Eltuğral ve Genel Sekreter Güler, Milletvekili Paker ile takımın durumu ve yeni sezon hakkında sohbet etti.

Milletvekili Büşra Paker, Giresunspor’un gurbette yaşayan binlerce Giresunlu için bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Paker, “Giresunspor’u yakından takip ediyorum ve her zaman iyi yerlerde olmasını canı gönülden istiyorum. Yeni sezonda da takımımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Giresunspor'dan İstanbul Milletvekili Büşra Paker’e Ziyaret

Başkan Emin Eltuğral ise, “Sayın Milletvekilimizin Giresunspor’a ve Giresun’a olan pozitif bakış açısı ve yakın ilgisi bizleri fazlasıyla mutlu etti. Giresunsporumuza ilgi ve alaka gösteren değerli siyasetçilerimiz ve bürokratlarımızın sayısının artmasını diliyoruz. Nazik misafirperverliği için kendilerine teşekkür ediyoruz. Şehrimizin takımı için ‘Memleket Aşkıyla’ yanımızda olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Ziyaret, Başkan Emin Eltuğral’ın Milletvekili Büşra Paker’e Giresunspor forması takdim etmesiyle sona erdi.