Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tirebolu’nun Sessiz Kahramanı: Çetin Durkaya

Tirebolu’da doğup büyüyen, sporculuk kariyerinin yanı sıra öğretmenlikte de büyük başarılar elde eden Çetin Durkaya, memleketine hizmet etmeye devam ediyor.

Tirebolu’da doğup büyüyen, sporculuk

Sporcu, antrenör ve öğretmen kimliğiyle Tirebolu’nun gençlerine yıllardır yol gösteren Durkaya, eğitim hayatını başarılarla dolu geçirdi ve ilçesine sayısız kupa kazandırdı.

Tirebolu'nun Sessiz Kahramanı: Çetin DurkayaMeslek hayatının son yıllarında, polis, astsubay ve subay olmak isteyen gençleri sınavlara hazırlayarak onlara rehberlik eden Durkaya, aynı zamanda Tirebolu Proje Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nde öğretmenlik yapıyor. Görev aldığı okullarda elde ettiği şampiyonluklar ve kazandığı kupalarla Tirebolu ve Giresun çapında büyük takdir topladı. Kendisine verilen birçok başarı belgesiyle amirleri tarafından da ödüllendirilen Durkaya, spora ve eğitime olan katkılarıyla ilçede iz bırakan isimlerden biri oldu.

Durkaya, sporculuk kariyerinde de oldukça başarılı bir geçmişe sahip. Tireboluspor yıldız, genç ve A takımlarında Giresun Gol Kralı olan Durkaya, 2011 yılında Tirebolu Cumhuriyet Ortaokulu ile futbolun yıldızlar kategorisinde Giresun Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’na katılma başarısı gösterdi. Profesyonel futbol kariyerine Malatyaspor’da başlayan Durkaya, aynı zamanda B lisanslı futbol antrenörü olarak bölge sporuna da katkıda bulunmaya devam ediyor.

Durkaya, “Tirebolu’da doğdum, Tirebolu’da büyüdüm ve yıllarca Tirebolu’nun gençlerine hizmet ettim. Bundan büyük mutluluk duyuyorum,” diyerek, memleketine duyduğu sevgi ve bağlılığı dile getiriyor. Fırsat bulduğu takdirde Tirebolu ve Giresun’a farklı alanlarda da hizmet etmek istediğini belirten Durkaya, hem sporculuk hem de eğitim alanında ilçeye yaptığı katkılarla Tirebolu’nun parlayan yıldızı olarak anılmaya devam ediyor.