Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“41 Yıllık özlemi bitirmek istiyorum”

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, yeni sezon öncesi duygu ve düşüncelerini Yeşilgiresun’a anlattı. Bozbağ, en büyük hayalinin 41 yıllık süper lig özlemine son verdirmek olduğunu, bunun için de her şeyi ince eleyip sık dokuduklarını kaydetti. Bozbağ, Giresunspor olarak iyi bir kadro ile lige başlayacaklarını, çok iyi bir golcü oyuncu ile önümüzdeki hafta başında anlaşma imzalayacaklarını, süper lig tecrübesi olan bir de kaleciyi alacaklarını ifade etti.

“ŞAMPİYON YAPIP BIRAKACAĞIM”
Giresunspor’u şampiyon yapıp görevi bırakacağını tekrarlayan Bozbağ; ”Bundan kesin kararlıyım, kulübü nerelerden alıp getirdiğimizi herkes biliyor. 41 yıllık özlemi sona erdirmek istiyorum. Bu kentin insanları bunu hak ettiler” dedi.

“GÖZÜM NE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA NE DE MİLLETVEKİLLİĞİNDE” 
İnsanların kendisini belediye Başkanlığına, milletvekilliğine aday gösterdiğini söyleyen Bozbağ, ”Gözüm ne Belediye Başkanlığında, ne milletvekilliğinde. Bunlar bana görev değil. Yapar mıyım en iyisini yaparım ama benim mizacıma ters. Ben insanları şucu, bucu diye ayıramam” dedi.

“CANİKLİ BİZE GÜVENDİ DESTEK OLDU”
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’nin Giresunspor’a olan katkılarını inkar etmenin mümkün olmadığını söyleyen Bozbağ, ”Sayın Bakanımız bize güvendi, destek verdi. Onun desteği olmasaydı bugün bu konumda olur muyduk bilemem. Ama bu desteği inkar edemeyiz. Giresunspor bugün UEFA standartlarını yakalamışsa bunda en büyük katkı Nurettin Bey’e aittir” diye konuştu.